Alina Pușcaș are probleme mari de sănătate. Diagnostic teribil al medicilor

Alina Pușcaș le-a dezvăluit fanilor că trece printr-o situație grea, pe care încearcă din răsputeri să o rezolve. Mai precis, vedeta se confruntă cu probleme de sănătate.

02 sept. 2022, 21:05
Alina Pușcaș are probleme mari de sănătate. Diagnostic teribil al medicilor
Alina Pușcaș are probleme mari de sănătate. Diagnostic teribil al medicilor

Alina Pușcaș are probleme mari de sănătate. Prezentatoarea TV suferă de o alergie agresivă. „A fost o dimineață destul de nasoală pentru că, odată cu începutul școlii, a debutat – nu știu cum s-au legat așa lucrurile – a debutat acea alergie agresivă pe care am avut-o și anul trecut. Anul trecut, am reușit să o tratez în vreo trei săptămâni și nu m-a mai chinuit deloc. Ei bine, se pare că s-a declanșat din nou. E groaznic! Sunt toată umflată. Mi-e fața umflată, nasul, gura, tot… Mă ustură ochii”, a transmis Alina Pușcaș pe Instagram.

Vlăduța Lupău pregăteşte botezul lui Iair. De ce a anulat nunta cu Adi Rus

Vedeta îi îndeamnă pe oamenii cu probleme asemănătoare să meargă la alergolog: „Știu cu sunt multe persoane care încearcă să evite medicamentele împotriva alergiilor asta am făcut și eu vreo doi ani de zile, dar în momentul în care am ajuns la alergolog mi-a spus că, din păcate, dacă lași genul ăsta de alergii agresive să te afecteze și nu tratezi, poți să ajungi să ai probleme grave la sistemul respirator. Așa că cei care aveți probleme așa cum am eu, mergeți de urgență la alergolog și luați-vă un tratament personalizat. Nu e de lăsat. Încerc să mă lupt inclusiv cu prietenii mei pe tema asta, care se încăpățânează, se chinuie, neluând medicamente, netratând nebunia asta”.

Ce tarif are Andra pentru o nuntă. Suma imensă pe care cerut-o la un eveniment în Germania

Ulterior, Alina Puşcaş a revenit cu informații noi şi le-a spus fanilos că a reușit să-și ia tratamentul și a început să se simtă mai bine.