Alina Puşcas, gravidă în luna a cincea. Vezi cum poate arătă acum prezentatoarea

Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului "Te cunosc de undeva!", care se difuzează în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, este însărcinată în luna a cincea, cu cel de-al doilea copil. Vedeta trăieşte o poveste de dragoste, de aproximativ patru ani, cu un tânăr medic stomatolog.

24 iul. 2016, 19:03

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” a aflat sexul celui de-al doilea copil. Mamă a unui băieţel de niciun an, Alina Puşcaş a primit cea mai frumoasă veste, după ce a fost la medic. Alina Puşcaş va avea o fetiţă. Însărcinată pentru a doua oară, vedeta Antenei 1 îi va oferi băieţelului ei, Alexandru, o surioară, iar vestea a transformat-o în cea mai fericită femeie din lume.

Potrivit wowbiz.ro, Alina este insarcinata in luna a cincea, se bucura de o sarcina usoara si nu a fost nevoita sa renunte la activitatile ei obisnuite printre care se numara plimbarile lungi, calatoriile si iesirile la club alaturi de iubit.

„Suntem foarte fericiți că vom avea o fetiță! Mihai s-a bucurat extrem de tare, spune că abia așteaptă să aibă o fetiță… lipicioasă. Iar eu sper din tot sufletul să aibă ochii albaștri, ca tatăl ei. La ecografie s-a văzut că este foarte zglobie și energică. Ba chiar stătea picior peste picior, fapt ce ne-a amuzat foarte tare și pe mine, și pe Mihai”, a declarat Alina Pușcaș, în exclusivitate, pentru www.spynews.ro.

Alina Pușcaș și partenerul ei de viață, doctorul Mihai Stoenescu, au devenit părinţi pentru prima dată, anul trecut, pe 29 august, când prezentatoarea TV a adus pe lume un băieţel care a primit numele Alexandru.