Alina Puşcaş, în lacrimi. Tatăl ei a murit în această dimineaţă FOTO

Tatal Alinei Puscas a murit in aceasta dimineata. Barbatul avea 57 de ani si era despartit de mama Alinei de mai multi ani.

08 nov. 2017, 14:02

Marcel Puscas suferea de cancer de mai multi ani si anul trecut a fost operat, scrie wowbiz.ro. Boala insa s-a agravat, cancerul se extinsese in tot organismul, si de trei saptamani se simtea foarte rau. In aceasta dimineata, el a murit.

Citeşte şi Lidia Buble şi-ar fi dorit să aibă meseria de „musafir”. La ce alte slujbe au visat vedetele

Marcel Puscas a fost casatorit cu cantareata de muzica populara Lucia Lazar, cei doi avand impreuna o fata, vedeta de televiziune, Alina Puscas. Dupa divortul de mama Alinei, Marcel Puscas s-a recasatorit cu Corina si locuia cu aceasta in Targu Mures. Din cea de-a doua casnicie, Puscas mai are o fata, Alexandra.

Surse din apropierea familiei sustin ca, dupa divortul de Lucia Lazar, Marcel Puscas a intrerupt si legatura cu fiica sa cea mare.

Citeşte şi Alina Puşcaş mai vrea un copil, deşi are deja doi şi se descurcă greu. „Haosul se instalează rapid…”

„Era foarte bolnav. Avea cancer de stomac si de ceva timp se generalizase. Marcel a fost ofiter si fusese pensionat de curand cu gradul de colonel in rezerva. Locuia la Targu Mures, dar cea de-a doua sotie si fiica lor au decis sa-l imormanteze in prasul lui natal, Ludus. Priveghiul va fi maine seara (n.r. joi), iar inmormantarea vineri. Alina a fost instiintata de moartea tatalui sau, dar nu a confirmat daca va participa la inmormantare. Alexandra nu a tinut legatura cu sora ei vitrega, Alina”, ne-au declarat persoane apropiate de Marcel Puscas.