Alina Puşcaş mai vrea un copil, deşi are deja doi şi se descurcă greu. „Haosul se instalează rapid…”

Alinei îi place să fie mamă, în ciuda greutăţilor care vin la pachet cu acest “job”, pentru că Alex şi Melissa au dat un nou sens vieţii ei, dar şi pentru că, recunoaşte sincer, are ajutor în creşterea copiilor. Aşa se face că deja ia în calcul un al treilea moştenitor al cuplului Puşcaş-Stoenescu. Când? Peste vreo doi ani…

17 apr. 2017, 09:03
Alina Puşcaş mai vrea un copil, deşi are deja doi şi se descurcă greu. „Haosul se instalează rapid…”

Alina Puşcaş a acordat un interviu în care vorbeşte de un al treilea copil, scrie libertatea.ro.

O primă întrebare la care a răspuns vedeta a fost cum este viaţa cu doi copii

Alina Pușcaș: Absolut minunată! Desigur, atât timp cât ai parte și de ajutor. Nu mi-am imaginat nici o secundă că ar fi ușor, dar, de când mă știu, mi-am dorit o familie mare și frumoasă, indiferent de dificul­tăți și de sacrificii.

Citeşte şi Alina Vidican, decizie RADICALĂ la MIAMI. Borcea este ISTORIE

Cum arată o zi de-a ta?

Dacă vorbim despre o zi în care sunt singură cu cei doi copilași, situație foarte, foarte rară de alt­fel, haosul se instalează rapid, pentru că, de obicei, amândoi au nevoie de aceleași lucruri, în același timp! Probabil la Alexandru necesitățile în tandem pornesc de la gelozie. Când vorbim despre o zi normală, în care am parte de ajutor, mă trezesc odată cu Alex, în jur de ora 9.00, și îl hrănesc. De cealaltă parte, Melissa este și ea hrănită sau chiar se joacă pe la această oră, apoi mergem afară. Mâncăm din nou pe la 13.00, urmează somnul de la amiază pentru Alexandru, în jur de trei ore, timp în care Melissa este activă și are nevoie de ceva atenție – în special să se vorbească mult cu ea, asta pentru că, momentan, îi plac mai puțin jucăriile. La 16.00-16.30 se tre­zește Alexandru, mâncăm din nou, la fel și Melissa, apoi urmează joacă și plimbare până pe la 19.00. Din când în când, mai dăm o fugă pe la piscină. La ora 20.00 mănâncă din nou Alexandru, moment în care Melissei i se face băița. La 20.30 face și Alexandru duș, apoi, rapid, în pat.

Continuarea interviului AICI