Alina Puşcaş, momente grele după cea de-a doua naştere. Vezi cu probleme are prezentatoarea

Alina Puşcaş a mărturisit într-o emisiune TV că întâmpină primele probleme cu fetiţa ei, pe care tocmai a născut-o. Prezentatoarea spune că, deşi a încercat, nu a putut să o alapteze. Vedeta spune că s-a confruntat cu aceeaşi situaţie şi în cazul primului său copil.

16 nov. 2016, 17:45

„Nu, din nefericire nu am avut. Nici la Alex şi nici la Melissa nu prea am avut cu ce, aşa că ce să fac… Eu mi-am dorit, am vrut, am încercat, dar nu s-a putut”, a dezvăluit Alina Puşcaş.

Prezentatoarea spune că băieţelul ei a început să fie gelos, mai ales atunci când ea o ţine în braţe pe Melissa.

„În prima zi a zâmbit, a privit-o aşa, de la distanţă. Ne întreba în limbajul lui cam despre ce este vorba, noi am încercat să îi explicăm, dar nu ştiu cât a înţeles el. Cert este că după câteva zile, în momentul în care mă tot vedea apărând din cameră cu cea mică în braţe şi nemailuându-l pe el în braţe, a început să se manifeste gelozia”, a precizat Alina Puşcaş, potrivit cancan.ro.

Alina Puşcaş a născut-o pe Melissa, cel de al doilea copil al său, la sfârşitul lunii octombrie. Ea şi medicul stomatolog Mihai Stoenescu mai au un băieţel, Alexandru.