Alina Pușcaș, schimbare radicală de look. Prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva și-a uimit fanii. FOTO

Prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva, Alina Pușcaș, a reușit, încă o dată să își uimească fanii din mediul online cu ultimele fotografii pe care le-a publicat pe rețetele de socializare.

15 iun. 2022, 10:31
Alina Pușcaș, schimbare radicală de look. Prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva și-a uimit fanii. FOTO

Alina Pușcaș a apărut în fața admiratorilor cu look-ul schimbat și i-a anunțat că pleacă în vacanță. Reacțiile admiratorilor nu au întârziat să apară.

Alina Pușcaș, schimbare radicală de look

Toată lumea o știe pe Alina Pușcaș șatenă închis, aceasta fiind culoarea ei naturală. După vizita la salonul, a renunțat la această nuanță și a ales una de vară.

Citește și: Alina Pușcaș, reacție neaşteptată după ce Bogdan Drăghici și-a dat foc. „Îl susțin, bine a făcut!”

Prezentatoare de la Te Cunosc de Undeva a ales să își mai deschidă nuanța părului cu câteva tonuri, fiind vorba despre mai multe șuvițe deschise și o serie de umbre, care, ce-i drept, o arată foarte bine.

Cine este Alina Pușcaș de la Te Cunosc de Undeva

Alina Pușcaș a absolvit Facultatea de Turism din cadrul Universității Româno-Americane. Ea s-a născut pe 2 noiembrie 1983. Prezentatorea de la Te Cunosc de Undeva are trei copii și e o mamă model. Vedeta este topită după micuții săi și se implică în permanență în creșterea lor.

„Viața de mămică este solicitantă. Pare că pot să fac față. Mă descurc. E obositor, solicitant, dar e foarte frumos. Sunt eu, este Mihai, avem o bonă și bunica din când în când, pentru că are o vârstă și nu pot să o solicit foarte mult. Sunt genul de mamă care le spune nu destul de des. Nu sunt o mamă care crede că tot ce cere copilul este bine și nici genul de mamă care își cocoloșește copiii. Trebuie să ia cumva viața în piept, nu pot să-i țin tot timpul sub aripa mea’, ne spunea Alina Pușcaș în urmă cu trei ani.

Alina Pușcaș e măritată cu Mihai Stoenescu. Ea a mai fost căsătorită în trecut cu un alt bărbat. După căsnicia cu fostul soțul, a învățat că lucrurile nu trebuie forțate.

Citește și: Alina Pușcaș militează pentru uciderea urșilor după ce o ursoaică cu puii ei au venit în curtea unde se jucau copiii vedetei. Vedeta compară situația cu tragedia de la Colectiv

„Că lucrurile nu trebuie forțate. Dacă nu simți cu adevărat că trebuie să se întâmple un lucru, mai ales când e vorba despre căsătorie, nu-l face de gura lumii sau pentru că aşa trebuie. Fă-l când crezi că e momentul sau dacă tu crezi că e cazul”, ne-a povestit vedeta în 2020.