Alina Pușcaș se teme pentru viața ei. Cu ce boală a fost diagnosticată vedeta: „De patru ani am încercat toate combinațiile posibile”

Alina Pușcaș se teme pentru viața ei. Vedeta este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde le împărtășește prietenilor virtuali multe situații din viața ei. De această dată, prezentatoarea de la Te cunosc de undeva s-a confesat vizavi de problemele de sănătate pe care le întâmpină.

27 sept. 2023, 09:32
Alina Pușcaș se teme pentru viața ei. Cu ce boală a fost diagnosticată vedeta: „De patru ani am încercat toate combinațiile posibile”
Alina Pușcaș se teme pentru viața ei

Alina Pușcaș se teme pentru viața ei. După ce a absentat o perioadă din mediul online, prezentatoarea TV a revenit și le-a mărturisit admiratorilor săi care este motivul pentru care, în ultimele zile, a evitat să afișeze în format video în fața lor.

Se pare că alergia la ambrozie a adus-o în starea în care abia poate să mai respire. Nu este primul an când actrița se confruntă cu o răceală care se dovedește a fi mai puternică decât orice tratament naturist pe care l-a încercat, așa că se gândește serios chiar și la varianta de a se vaccina.

Citește și: Alina Pușcaș, deranjată de părinții care nu-și stăpânesc copiii: „Nu are de unde să știe limitele”

Alina Pușcaș se teme pentru viața ei

Vedeta are temeri ca nu cumva lucrurile să degenereze și problemele de sănătate să se complice. Este dispusă chiar să apeleze la alte remedii și din străinătate, în speranța că va scăpa de această alergie.

Bună dimineața tuturor! Dacă vă întrebați de ce am evitat să vă dau mesaje vocale dimineața, ei bine, de asta! Pentru că sunt într-o situație în care efectiv mi se întâmplă să nu mai pot respira, cum este și acum. De exemplu, mi-am luat o cafea și nu am prea reușit să beau din ea pentru că nu pot să și respir, să și beau cafeaua.

Așa că uite în așa hal am ajuns. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au încercat să-mi dea soluții, să-mi recomande niște tratamente. Vă spun că de patru ani am încercat toate combinațiile posibile, cu medicamente și soluții din România.

Singura variantă ar fi să mai încerc ceva variante și de pe afară. Cert este că nu se mai poate. Clar la anu’ trebuie să mă apuc de vaccinare. Și nu, tratamentele naturiste nu au funcționat nici acum un an, când le-am încercat pentru prima dată.

Anul ăsta, când este mai agresivă alergia, bănuiesc că este mai neînsemnată încercarea. Eu nu știu ce să fac, practic am mai spus asta, practic dacă nu mă apuc de vaccinare pot să o dau în astm, pentru că alergiile de genul ăsta, care nu se tratează la un moment dat, orice ai face, te pot duce la astfel de afecțiuni.”, a spus Alina Pușcaș, pe Instagram.