Alina Puşcaş şi-a concediat bona după ce a descoperit ceva GRAV. „Am surprins-o stând pe scaun şi…”

Alina Pușcaș a trebuit să-şi concedieze bonele, una dupa alta, pentru că a avut parte de incidente neplăcute, descoperind ceva extrem de grav.

06 dec. 2018, 08:17
Alina Puşcaş şi-a concediat bona după ce a descoperit ceva GRAV. „Am surprins-o stând pe scaun şi…”

Alina Pușcaș are doi copii, Alexandru şi Melissa, şi a fost nevoită să apeleze la serviciile mai multor bone, fiind extrem de ocupata cu filmarile de la show-ul „Te cunosc de undeva”.

Însă incidentele neplăcute și-au făcut apariția, iar o bonă chiar i-a pus viața Melissei în pericol: „Am avut un mic incident cu Meli, când a fost scăpată în cap de bonă. A avut o fractură de claviculă, un hematom extern serios şi a fost suspectă de fisură de craniu”.

Alina Puşcaş, MOMENTE DRAMATICE. Mărturisire CUTREMURĂTOARE: „Mi se părea că nu am niciun rost în viaţă!”

„Într-adevăr, problema asta cu bonele este puțin delicată și eu am avut niște episoade destul de neplăcute. Am schimbat până acum patru bone și de fiecare dată era câte ceva. Am avut parte și de o doamnă care era foarte tristă. Nu mi-am dat seama din prima, poate și din disperare pentru că eram și în perioada în care trebuia să filmez. Efectiv am descoperit la puțin timp că era depresivă. Am surprins-o, ea neștiind că eu am ajuns acasă, stând pe scaun și uitându-se drept în față. Am stat și am urmărit-o să văd cât timp stă așa. O oră a stat așa. A transmis această stare și copilului și atunci am încheiat colaborarea foarte repede. E foarte complicat pentru că nu ai cum să cunoști un om dintr-un interviu și atunci te trezești cu tot felul de surprize, din păcate”, a spus Alina Puşcaş.


loading...