Alina Puşcaş vorbeşte pentru prima dată despre tatăl copilului. Vedeta este însărcinată

Alina Pușcaș a surprins pe toată lumea după ce a anunțat că se pregătește pentru unul dintre cele mai importante și emoționante momente din viața ei: acela când va deveni mamă. Frumoasa vedetă a recunoscut că iubeşte din nou şi că visează la o nouă familie.

03 apr. 2015, 08:24
Alina Puşcaş vorbeşte pentru prima dată despre tatăl copilului. Vedeta este însărcinată

Alina Puşcaş trece printr-o nouă perioadă a vieţii sale care se anunţă a fi una plină de împlinire. După ce anul trecut a fost unul tumultos, în care prezentatoarea TV a trecut printr-un divorţ, iată că frumoasa brunetă şi-a găsit, într-un final, fericirea. 

„Am ieșit dintr-o căsnicie și chiar nu e o tragedie. Iată că mi-a ieșit și o rimă. Suntem doi foști soți, civilizați, care atunci când se ivește ocazia se întreabă de sănătate, dar care nu sunt confidenți. A trecut deja un an și jumătate de atunci și… mi s-a și întâmplat să mă îndrăgostesc din nou. Mai multe însă nu o să vă dezvălui. Îmi doresc multă iubire și o familie frumoasă”, a declarat Alina pentru ziarulring.ro

Alina Puşcaş este însărcinată în 3 luni, iar în toamna acestui an, vedeta se pregăteşte să devină cea mai proaspătă mămică din showbiz. Momentan, ea se simte foarte bine cu noul ei statut de gravidă şi aşteaptă cu nerăbdare să afle sexul copilului. 

Alina Puşcaş a trăit o poveste de dragoste vreme de 4 ani cu un afaceris neamţ. Cei doi au divorţat în 2014, iar în prezent, bruneta şi-a găsit alinarea în braţele unui bărbat care nu face parte din lumea mondenă.