Alina Puşcău a ajuns la ATI din cauza variantei Delta. Starea actriţei s-a înrăutăţit

Alina Puşcău a fost internată la secţia ATI, după ce ieri a anunţat că a fost infectată cu varianta Delta a coronavirusului.

28 sept. 2021, 20:27
Alina Puşcău a ajuns la ATI din cauza variantei Delta. Starea actriţei s-a înrăutăţit

Starea actriţei Alina Puşcău s-a înrăutăţit şi a fost nevoită să ceară ajutorul medicilor. A ajuns imediat la spital, iar cadrele medicale au decis să o transfere la secţia de Terapie Intensivă, a anunţat Spynews.

Ieri, Alina Puşcău le-a mărturisit fanilor că se simte rău și a mai spus că este cel mai greu moment  pe care l-a trăit până acum.

„Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contactat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos”, a spus Alina Pușcău.

Alina Puşcău a mai spus că virusul i-a atacat plămânii, rinichii şi că e foarte greu să respire şi să vorbească. Actriţa le-a făcut internauţilor aceste dezvăluiri printre lacrimi.

„Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu, să respiri, să vorbești. Astăzi este a noua zi și este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor ca să pot să nu mă simt singură în casă, este foarte greu”, a mai spus Alina Pușcău.