Alina Puşcău, avansuri lui George Piştereanu la Ferma: „Hai, dormi lângă mine”

Alina Puşcău i-a făcut avansuri lui George Piştereanu, la revenirea în casă a tuturor concurenţilor. Seara s-a încheiat cu o petrecere pe cinste, iar concurenții au sărbătorit cu mâncare și...alcool. Alina Pușcău a reușit să se amețească, după ce a consumat alcool.

27 nov. 2020, 08:45
Alina Puşcău, avansuri lui George Piştereanu la Ferma: „Hai, dormi lângă mine”
Alina Puşcău, avansuri lui George Piştereanu la Ferma

Alina Puşcău, avansuri lui George Piştereanu. La sfârșitul duelului, când toți au revenit în casă, Mihaela Rădulescu le-a pregătit fermierilor cea mai mare suprinză: foștii concurenți au revenit în casă și vor fi alături de ei până în finală, scrie ferma.protv.ro.

Citeşte şi: Gabi Toader, accidentat şi eliminat. Imagini şocante de la Ferma

Alina Puşcău, avansuri lui George Piştereanu

Dacă toți o știau până acum o femeie liniștită, care nu vorbește foarte mult, au văzut în această seară o altă latură a Alinei Puşcău. După un dans pe cinste, în vizorul Alinei Pușcău a intrat George Piștereanu, pe care l-a strigat toată seara și de care părea foarte atrasă, reușind chiar să doarmă cu el.

Mă, Piştereanu, ia vino aici. Hai, dormi lângă mine. Eu nu suport sforăitul„, spunea Alina, în timp ce alţi concurenţi încercau să doarmă.

Anna Lesko, declaraţie emoţionantă făcută lui George Piştereanu, după ce a fost eliminat

Chiar dacă George a luptat pentru a se întoarce în fermă, Viviana a fost de părere că acesta nu și-a dorit destul: ”Mi se pare că a pierdut timp aiurea. A tras de timp”. Tristețea din arenă s-a resimțit imediat ce Mihaela Rădulescu a anunțat faptul că Piștereanu va pleca acasă.

Citeşte şi: Bărbatii din Fermă, dezgustaţi de fete: „Aşa împuţite?”

Andrei a declarat: ”Nu mi-a plăcut să concurez contra lui”, iar Anna Lesko i-a transmis unul dintre cele mai frumoase și emoționante mesaje: ”George, îți mulțumesc pentru toate senzațiile pe care le-am trăit alături de tine”.

Neașteptată. Jovială. Etică. Plăcută. Morală. Emoțională” sunt câteva dintre cuvintele pe care Piștereanu le-a folosit pentru a descrie competiția, la final de drum.