Alina Pușcău, din nou pe patul de spital din cauza Covid-19. A chemat de urgență ambulanța!

Alina Pușcău nu scapă de coşmarul numit Covid-19! Vedeta a fost depistată cu noul coronavirus în urmă cu mai multe zile, iar după ce a fost transferată de urgență la secția de Terapie Intensivă, starea de sănătate a acesteia părea că s-a îmbunătățit.

02 oct. 2021, 10:57
Alina Pușcău, din nou pe patul de spital din cauza Covid-19. A chemat de urgență ambulanța!

Alina Pușcău, din nou pe patul de spital din cauza Covid-19. Din nefericire, vedeta a ajuns din nou la spital, după ce a sunat de urgență la 112!

Alina Pușcău, din nou pe patul de spital din cauza Covid-19

Alina Pușcău trece prin momente cumplite. Deși se află în a noua zi de infectare, starea sa de sănătate nu este deloc una bună. Sâmbătă dimineaţă, fostul model a sunat la 112, iar în aceste momente se află pe patul de spital.

Alina Puşcău, infectată cu varianta Delta. Fotomodelul şi-a văzut moartea cu ochii: „Regret că nu am făcut vaccinul”

Alina Pușcău a avut simptome destul de severe și a simțit că viața îi este pusă în pericol. După ce a fost internată în spital în urmă cu câteva zile, fiind transferată chiar și la secția de Terapie Intensivă, starea ei de sănătate părea că se îndreaptă spre bine, astfel medicii au decis să o externeze. Vedeta s-a simțit din nou rău și a sunat de urgență la 112, fiind internată din nou la spital! Alina Pușcău a mărturisit că a luat virusul de la o prietenă şi i-a îndemnat pe toți fanii ei să se vaccineze!

„Virusul mi-a afectat plămânii, am pneumonie! Am fost externată pentru că sunt mulți oameni blonavi care au nevoie de pat. M-au trimis acasă cu tratament. Nu mai am putere nici să mai fac de mâncare. Mi s-a fisurat ceva în capul pieptului, mi-e greu să respir. Nu am vrut să merg la spital, că auzisem niște povești. Am crezut că dacă iau antibiotic mă fac bine, dar mi-a făcut mai mult rău. Soția lui Andrei Stoica mi-a zis să sun la Salvare și să merg la spital. Am sunat la Salvare la 1 și a venit la 8! Am stat trei ore în Salvare, să ia alte persoane bolnave”, a declarat modelul după prima internare.