Alina Sorescu a făcut anunţul pe Facebook: „Este bulversant”

Alina Sorescu, revoltată în urma dezvăluirilor făcute de fostul soț despre relația lor și despre divorț, are şi alte probleme care îi afectează activitatea.

16 apr. 2024, 17:04
Alina Sorescu a făcut anunţul pe Facebook: „Este bulversant”
Alina Sorescu și-a deschis sufletul! Artista dezvăluie motivele ce i-a distrus mariajul: „Credeam că venirea copiilor va închega mai mult familia”

A trecut deja un an de când Alina Sorescu și Alexandru Ciucu anunțau că divorțează, după mai bine de 12 ani de căsnicie. Cu toate acestea, se pare că procesul nu s-a finalizat nici acum, iar neînțelegerile dintre cei doi au loc în continuare. În plus, Alina Sorescu nu se află în cea mai bună formă din cauza problemelor de sănătate, însă nu uită niciodată să-și pună fanii din mediul online la curent cu starea sa. În urmă cu puțin timp, artista a dezvăluit că nu stă deloc bine la capitolul voce, aflându-se în situația în care este nevoită să ia medicamente pentru a-și recăpăta calitatea optimă a vocii.

Din nefericire, probleme de sănătate nu au ocolit-o nici pe Alina Sorescu. Dacă până acum se preocupa de problemele din viața personală, de acum prioritatea sa este să scape de vocea răgușită care nu o ajută deloc.

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu au dezgropat securea războiului: „Lucrurile nu s-au întâmplat din senin. Este bulversant!”

Artista le-a arătat admiratorilor săi că s-a echipat corespunzător cu medicamente și multă răbdare pentru a trece cu bine peste această perioadă.

„Iar am rămas fără voce. Atâta vorbesc… Până să mă confruntă cu răgușeala asta groaznică. Mă tratez și revin în forță.”, a scris Alina Sorescu în mediul online.

Alina Sorescu se confruntă cu probleme de sănătate

În urmă cu circa o lună Alexandru Ciucu a oferit o sere de declarații controversate despre relația cu Alina Sorescu, despre programul de vizită al fetițelor și despre perioada divorțului, exprimându-și punctul său de vedere cu privire la întreaga poveste. Artista nu a putut rămâne indiferentă în fața dezvăluirilor făcute de fostul său soț, moment în care a simțit nevoia să îl contrazică în privința a câtorva aspecte importante.

Neînțelegerile dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu se mai termină! Procesul de divorț va fi reluat în curând. ”S-a întâmplat ceea ce el și-a dorit”

Este bulversant. Copiii au nevoie de stabilitate pentru a avea o creștere armonioasă, pentru a avea o continuitate a activităților. La Curtea de Apel vara trecută am suspendat această decizie de o săptămână cu o săptămână pentru că s-au dovedit efectele care nu au fost benefice asupra fetițelor. Programul despre care spune el acum că este foarte puțin este un program foarte des întâlnit în situațiile de genul ăsta. Este, de fapt, programul clasic. Două weekend-uri pe lună, vacanțele la jumătate, iar copiii au vacanțe foarte dese acum.

El are și două zile în timpul săptămânii, marțea și joia, atunci când nu are weekend. Fetițele sunt, totuși, fetițe, sunt micuțe. Carolina a împlinit 10 ani, Raisa are 7 ani și 10 luni.(…) Despre noi se spunea de mai mulți ani că lucrurile nu merg tocmai bine. Se tot spunea în presă că suntem văzuți tot mai des singuri, așa că nu a fost o surpriză așa cum a spus el că lucrurile s-au întâmplat din senin. Nu s-au întâmplat din senin. Într-un cuplu, mai ales atunci când vorbim de o căsnicie ca a noastră, care a durat 12 ani, lucrurile nu se întâmplă peste noapte. Lucrurile erau mai vechi între noi. (…) Practic, s-a întâmplat ceea ce el și-a dorit, din păcate”, a mai spus Alina Sorescu.

Alexandru Ciucu vorbește despre iubire după divorțul de Alina Sorescu: „De dragul copiilor, putem face absolut orice”