Alina Sorescu, anunţ trist pe Instagram: „A plecat! Sper că e mândru de mine”. Fanii i-au lăsat zeci de mesaje

Alina Sorescu a făcut un anunţ trist pe pagina sa de Instagram. Artista, extrem de îndurerată și melancolică, a postat pe reţelele de socializare două fotografii cu Ioan Luchian. În una dintre poze se afla și cântăreaţa, alături de grupul MiniSong.

16 dec. 2021, 19:48
Alina Sorescu, anunţ trist pe Instagram: „A plecat! Sper că e mândru de mine”. Fanii i-au lăsat zeci de mesaje
Alina Sorescu, anunţ trist pe Instagram

Alina Sorescu, anunţ trist pe Instagram. Pe 15 decembrie 2021, maestrul Ioan Luchian, care a fost și mentorul artistei, ar fi împlinit vârsta de 70 de ani. Acesta a fost asasinat în apartamentul propriu, în anul 1993. Pe vremea aceea, Alina Sorescu avea vârsta de şapte ani.

Alina Sorescu, anunţ trist pe Instagram

loan Luchian Mihalea ar fi împlinit 70 ani. Un artist cum nu se va mai naște și care prin grupurile Song și MiniSong a insuflat atâtor tineri și copii iubirea pentru scenă și muzică.

Aveam 7 ani când Profu’ Oanta a plecat în mod tragic dintre noi, dar am atâtea amintiri din turneele și spectacolele cu el și colegii mei de atunci. Cine își amintește de el înțelege ce spun. Cine nu, să caute filmulețe cu el pe Youtube să vadă un munte de talent și măiestrie.

El îmi spunea Soreasca. Sper ca e mândru de mine.”, a fost mesajul înduioșător scris de Alina Sorescu, pe pagina sa de Instagram.

Citeşte şi: Alex Ciucu şi Alina Sorescu au divorţat? Creatorul de modă nu mai poartă verigheta pe deget

Compozitorul Luchian Mihaela, asasinat în propriul apartament

Ioan Luchian Mihalea, compozitor, solist şi dirijor al grupului Song, era asasinat în apartamentul său din Drumul Taberei, de către Nelu Florian Gavrilă și Ionel Păun, în 29 noiembrie 1993.

Criminalii au fost condamnați la închisoare pe viață și închiși în Penitenciarul Giurgiu, fiind eliberați condiționat în 2015 (Nelu Florian Gavrilă), respectiv în 2016 (Ionel Păun). Ioan Luchian Mihalea este înmormântat în Cimitirul Bellu din București.