Alina Sorescu, mesaj surprinzător în noul an. „Sunt un om foarte tolerant, un om care are multă răbdare”. Vine împăcarea cu Alexandru Ciucu?

Anul 2022, deși i-a adus un divorț, a făcut-o pe artistă mult mai puternică și mult mai ancorată în realitate, lucru ce este convinsă că îi va fi de mare ajutor în viitor.

03 ian. 2023, 10:04
Alina Sorescu, mesaj surprinzător în noul an. „Sunt un om foarte tolerant, un om care are multă răbdare”. Vine împăcarea cu Alexandru Ciucu?
Planul secret al lui Alexandru Ciucu

Alina Sorescu (36 ani) a avut parte de un an plin, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Artista recunoaște că a fost un an dificil, însă spune că deja se simte ca o nouă persoană și începe încrezătoare anul 2023. Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, Alina Sorescu a recunoscut că divorțul de Alexandru Ciucu a afectat-o, însă preferă să se concentreze asupra lucrurilor plăcute din viața ei, precum fiicele sale și activitatea profesională”

Alina Sorescu a intrat în anul 2023 cu o viață foarte frumoasă din punct de vedere profesional, dar și cu o schimbare marcantă în plan personal. Aceasta este în divorț de tatăl fetițelor sale, dar programul încărcat pe care îl are nu îi dă timp să se gândească la evenimentele negative.

Anul 2022, deși i-a adus un divorț, a făcut-o pe artistă mult mai puternică și mult mai ancorată în realitate, lucru ce este convinsă că îi va fi de mare ajutor în viitor.

„Sunt un om foarte tolerant, un om care are multă răbdare,(…) să dau timp celuilalt de lângă mine. Timpul mi-a arătat că, uneori, poate nu a fost bine să fac așa, dar, pentru mine, răbdarea e un atuu. Cred că, întotdeauna, timpul le rezolvă pe toate.

Răsturnare de situaţie. Alina Sorescu, primul mesaj din 2023: „Simt că am renăscut”

Simt că am mai multă încredere în mine, simt că mă prețuiesc mai mult, simt că sunt mai atentă la primele semnale pe care le simt în legătură cu orice, am o intuiție foarte bine dezvoltată și vor avea încredere în ceea ce simt de acum încolo”, a povestit Alina Sorescu.

Relaţie specială cu fetele ei

Alina Sorescu are o relație specială cu fetele ei, este o mamă devotată și care își iubește fiicele mai presus de orice. Tocmai din acest motiv, artista se asigură că divorțul nu le va afecta foarte tare, mai ales că micuțele o iubesc la fel de mult.

„Le simt că sunt foarte mândre, sunt foarte mândre atunci când mă oprește cineva pe stradă să facă o poză cu mine sau colegi de clasă le spun că mă apreciază.  Ca orice părinte mândru, evident că, atunci când sunt momente importante, mă mândresc cu Raisa și Carolina.

O schimbare a fost în viața lor, încerc și încercăm să fie cât mai lină această trecere și să sperăm că lucrurile se vor așeza, chiar dacă a fost un an mai complicat, sperăm ca lucrurile să se liniștească în 2023 pentru toată lumea.

Fetițele nu, apele (n.r. sunt neliniștite). Dar, ușor, ușor, să sperăm că vom găsi liniștea de care au nevoie, în mod special ele.

Motivul pentru care Alina Sorescu este fericită după despărțirea de Alexandru Ciucu : ”Nu ai cum să nu fii cu zâmbetul pe buze când…”

Norocul meu a fost că am avut o familie foarte unită, o am și în continuare, de care am fost foarte legată”, a mai spus aceasta.

Alina Sorescu a cântat pe aceeași scenă cu Gheorghe Zamfir! Ce compliment a primit solista de la celebrul naist

Alina Sorescu a cântat pe aceeași scenă alături de maestrul Gheorghe Zamfir, cu ocazia unui concert caritabil. Maestrul i-a făcut solistei cel mai frumos compliment pe care l-a primit vreodată. Tot acum, artista a cântat pentru prima dată cu o orchestră.

Concertul Caritabil de Crăciun de la Ateneul Român a fost unul dintre cele mai frumoase evenimente la care am luat parte. Înălțător, elegant și cald. Am inițiat acest proiect din dorința de a îngemăna mai multe stiluri muzicale, mai multe generații de artiști și de a ajuta, în același timp, copiii mai puțin norocoși, aflați sub aripa Fundației Ringier, prin redirecționarea fondurilor. Concertul a fost sold-out și le multumesc spectatorilor care au umplut sala maiestuoasă a Ateneului Român‘, a declarat Alina Sorescu, pentru viva.ro.

Alina Sorescu a cântat în premieră cu o orchestră

Alina Sorescu a primit cel mai frumos compliment de la maestrul Gheorghe Zamfir. Celebrul naist i-a adresat solistei un cuvânt frumos, chiar înainte să pășească pe scena Ateneului Român, în concertul caritabil. Artista a cântat un duet cu tenorul Vlad Miriță și a cântat pentru prima dată acompaniată de o orchestră. De asemenea, Alina Sorescu i-a colindat pe spectatori, alături de picii ei.

Chiar înainte să intrăîn scenă, maestrul Gheorghe Zamfir m-a flatat cu cel mai frumos compliment pe care l-am primit vreodată: mi-a spus că sunt celestă. Și dumnealui și maestrul dirijor Florin Totan m-au încurajat, având în vedere că am cântat pentru prima dată acompaniată de o orchestră. Am avut un duet superb cu Vlad Miriță, am cântat alături de instrumentiștii Orchestrei Simfonice Valahia cântecul meu, Tot ce-a fost a fost’, și am și colindat alături de picii mei‘, a mai declarat solista pentru Viva.