Alina Sorescu vrea să o rupă definitiv cu trecutul care o leagă de Alexandru Ciucu: „Gândeşte-te doar la prezent şi bucură-te de moment”

Alina Sorescu s-a despărțit de Alexandru Ciucu în urmă cu aproximativ doi ani, iar acum radiază de fericire. Cântăreața le-a dat fanilor săi o veste mult așteptată imediat după Paşte.
Irina Dumitrescu
07 mai 2024, 08:05
Alina Sorescu vrea să o rupă definitiv cu trecutul care o leagă de Alexandru Ciucu:

Alina Sorescu și-a luat cele două fetițe pe care le are din fostul mariaj cu Alexandru Ciucu și împreună au plecat într-o vacanță. Îndrăgita cântăreață a postat mai multe imagini pe social media în care le arată fanilor cum își petrec timpul împreună.

Alina Sorescu a plecat în vacanță cu fetițele sale. Ce destinație a ales fosta soție a lui Alexandru Ciucu. ”Ele primează”

Lasă-te purtat de aripile gandurilor bune… 🦋 Gândeşte-te doar la prezent şi bucură-te de moment„, a scris Alina Sorescu la revenirea din vacanţa pascală.

„Cât de frumoasă ești, Alina!’, „Ai înflorit. Bravo!’, „Felicitări, foarte frumoasă’, „Frumoasă, simpatică și elegantă’, „Cea mai frumoasă’, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor care au apărut la postarea Alinei Sorescu.

Alina Sorescu a recunoscut că i-a fost frică să divorțeze de Alexandru Ciucu, dar și de presiunea de după. Artista a mai spus că fanii i-au dat putere să treacă peste această perioadă dificilă.

În urmă cu doar câteva zile, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au bifat o nouă înfățișare în procesul de divorț. Instanța a decis că fetițele vor petrece Paștele alături de tatăl lor. Între timp, artista a decis să plece câteva zile într-o vacanță în Valea Doftanei alături de copilele sale.

La câteva ore de când s-a aflat că Alexandru Ciucu a fost fotografiat în compania unei femei, aceeași cu care a mai fost văzut și în urmă cu 11 ani, Alina Sorescu a făcut publice câteva imagini în care pare pe scaunul de la machiaj și zâmbește. Ea nu a făcut niciun comentariu, ci a pus în dreptul acestora un emoji sub formă de inimă.

Alina Sorescu încă trece printr-o situație delicată

Eu personal am trecut și trec în continuare printr-o situație delicată, cu care foarte multe femei au rezonat, s-au regăsit și iată că nu sunt singura care trece printr-o astfel de situație. Îmi scriu și bărbați care își exprimă opinia față de situația mea și asta m-a ajutat, deși o să-ți recunosc că la început îmi era cumva teamă.

În momentul în care ești o persoană publică, ești expus, ca oricine să-ți poată comenta orice, în momentul în care în viața ta personală se întâmplă o schimbare, așa cum s-a întâmplat în cazul meu, iată că trăiești dramele din viața personală public că nu poți să fii persoană publică doar atunci când îți e bine, ești și la bine și la rău.”, a spus Alina Sorescu, în cadrul emisiunii ”Play It”, potrivit Wowbiz.

Despre situația din prezent dintre ea și tatăl celor doi copii ai ei, Alina a recunoscut că nu este una tocmai roz. „Lucrurile între noi, la momentul acesta, se întâmplă doar juridic. Între noi nu a fost o situație care să se poată încheia amiabil. De aceea am și ajuns în situația de a fi în instanță. (…) Au fost puțini oameni din jurul meu care au știut de situația noastră. Am tras cu dinți să nu ajungem aici și am încercat să discut cu cât mai puțină lume despre asta„, a mai spus solista, mărturisind că părinții ei îi sunt cel mai mare sprijin.

Citește și Alina Sorescu, adevărul despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Lucrurile între noi erau mai vechi, nu e ceva ce s-a întâmpla din senin”

 

Alina Sorescu, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din țară, continuă să încânte publicul cu muzica ei și să împărtășească momente din viața sa pe rețelele de socializare, construind o legătură specială cu fanii săi.

Recent, Alina Sorescu a făcut o dezvăluire importantă pentru comunitatea sa de fani și a anunțat că va lansa o nouă melodie. Postarea ei pe rețelele sociale a atras atenția tuturor, însă cei care au remarcat cel mai mult au fost fanii săi, care au observat o transformare remarcabilă în felul în care artista arată și se simte.

Schimbarea nu a trecut neobservată. Alina Sorescu radiază și este plină de viață pe Instagram, iar mulți dintre fani au remarcat că aceasta radiază de fericire. Observațiile lor nu au întârziat să apară în secțiunea de comentarii a postării, unde au transmis vedetei că o văd mai strălucitoare și mai fericită ca niciodată.

„Te rog nu uita de inima ta și nu uita să lupți mereu pentru fericirea ta. În curând lansez «Te rog nu uita»’, a anunțat Alina Sorescu, pe pagina personală de Instagram, în descrierea videoclipului unde apare într-un alt oraș: „Îndrăgostită de Sighișoara’.

Artista a mai spus că nu se va împăca niciodată cu fostul soț, Alexandru Ciucu, dar că încearcă să aibă o relație civilizată pentru cele două fetițe. Nici el nu mai vrea să audă de căsătorie.

„În acest moment, nu-mi doresc să vorbesc nimic ce ține de viața personală, trebuie să-mi fie bine și mie ca să fac asta. Regele Mihai avea o vorbă, toate la timpul lor. Nici vorbă însă să mă mai însor. Nu iau în calcul, nu se mai pune problema”, a declarat Alexandru Ciucu.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Colosul britanic care deschide o fabrică nouă în România. Vrea să facă rapid un produs militar. Vor fi multe locuri de muncă
Capital.ro
Este interzis peste tot în România. Legea a fost modificată astăzi, 28 mai
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Anunțul momentului pentru românii care împrumuturi în LEI la bancă
Adevarul
Indignare mondială după atacul israelian de la Rafah. Premierul cataloghează atacul drept o „greșeală tragică”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Revoltă în Rusia, în curând. Previziuni grave pentru Putin
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Gabriela Lucuțar divorțează! Regina Întunericului și soțul ei au de împărțit o avere de 2,7 milioane de euro
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Ce pensie va avea un român după 40 de ani de muncă. Daniel Baciu a anunțat creșteri spectaculoase de la 1 septembrie 2024
Capital.ro
Reguli pentru toți românii. Trebuie să aibă neapărat buletin. Este OBLIGATORIU
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor, sărbătorite pe 13 iunie în 2024: Tradiții și simboluri creștine pe care fiecare credincios ar trebui să le respecte
MediaFlux
TRAGEDIE în ROMÂNIA! A fost găsită MOARTĂ
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'