Alina Vidican are probleme cu legea în SUA. Fosta soţie a lui Cristi Borcea, chemată în faţa judecătorilor din FLORIDA

Alina Vidican are probleme cu legea în Statele Unite. Fosta soție a lui Cristi Borcea urmează să se prezinte în fața judecătorilor americani, după ce a comis mai multe nereguli.

22 sept. 2019, 12:52
Alina Vidican are probleme cu legea în SUA. Fosta soţie a lui Cristi Borcea, chemată în faţa judecătorilor din FLORIDA

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, are probleme cu legea în Statele Unite, după ce a încălcat de mai multe ori legislația rutieră. Ea a fost trasă pe dreapta de mai multe și a primit mai multe amenzi de circulație, dar nu vrut să le plătească, iar acum este așteptată în fața judecătorilor.

Alina Vidican se va prezenta în fața unei instanțe din Florida.

Cristi Borcea face BANI GREI şi din PUŞCĂRIE. Tun de 200 de milioane de euro în Capitală

Alina Vidican locuiește în SUA, dar nu e un șofer foarte priceput. Ea a strâns mai multe amenzi de circulație, de ordinul sutelor de dolari, pe care nu le-a plătit. Le-a contestat în instanță, motiv pentru care se va prezenta în fața judecătorilor. Cea mai recentă amendă a primit-o în luna iulie, 280 de dolari, când a fost prinsă circulând cu viteză peste limita admisă, iar în trecut a fost surprinsă și în timp ce nu respecta linia continuă.

Cum se descurcă Cristian Borcea după gratii. „Trăieşte ca un rege acolo, nu are probleme!”

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat în noiembrie 2016. După separare, Alina Vidican s-a mutat în Miami, unde are grijă de creșterea și educația micuților ei, dar și de un restaurant.