Alina Vidican reacţionează din America la zvonurile despre divorţ. Ce spune soţia lui Borcea

După ce a plecat în SUA, zvonurile care dau ca sigur divorţul lui Cristi Borcea, au făcut-o pe Alina să reacţioneze. În exclusivitate pentru mariusnita.net, aceasta a declarat că nu a divorţat, nu va divorţa şi nici despre împărţirea averii nu poate fi vorba.

23 mart. 2016, 07:46

În urma celor scrise de presă, cum că am divorţat deja de Cristi, nu pot să spun decât că sunt aberaţii. NU DIVORŢEZ, NU AM BĂRBAT DE LĂSAT, am mai spus-o şi îmi menţin vehement acest gând!

Citeşte şi Cum este PORECLIT copilul nenăscut al Valentinei Pelinel

Singurul lucru semnat cu soţul meu e o convenţie în care îşi dă acordul că pot pleca cu cei doi copii în America, unde voi sta până în luna iunie. Nu s-a vândut niciun hotel, aşa cum s-a scris că aş fi primit jumătate din sumă. Hotelul Boavista din Timişoara nu este de vânzare„, a declarat Alina Borcea, pentru mariusnita.net.

Citeşte şi Carmen Harra: Cristi Borcea nu va rămâne cu Valentina Pelinel

Zilele trecute, presa a scris că hotelul lui Borcea din Timişoara a fost scos la vânzare, banii urmând să fie depuşi într-un cont destinat copiilor Alinei și lui Cristi. Alina Borcea a plecat vinerea trecută la Miami, alături de ceri doi copii.