Alina Vidican, SMS ameninţător trimis Valentinei Pelinel

Alina Vidican a înnebunit de când a aflat că soţul ei, Cristi Borcea, ca fi tatăl copilului pe care îl va naşte Valentina Pelinel.

10 feb. 2016, 10:03
Alina Vidican, SMS ameninţător trimis Valentinei Pelinel

Valentina Pelinel a anuntat acum mai bine de o luna ca este insarcinata si ca va aduce pe lume un baietel in luna iunie si a dat de inteles ca tatal este Cristi Borcea. Vestea a cazut ca un trasnet asupra Alinei Vidican, sotia oficiala, care care, la randul ei, a fost amanta lui Cristi Borcea timp de zece ani.

Citeşte şi Valentina Pelinel, mesaj EMOŢIONANT despre viitorul ei COPIL

Alina Vidican s-a plans nasilor Luminita si Gigi Becali, a plans la emisiunea lui Catalin Maruta, iar acum a trecut la amenintari.

Citeşte şi Alina Vidican, decizie DUREROASĂ în căsnicia cu Cristi Borcea

„I-a trimis cateva mesaje de amintare. Alina voia sa faca asta mai demult, insa Borcea o tot ameninta sa stea cuminte, ca altfel iese scandal. Ei nu ii mai pasa acum de nimic, oricum e constienta ca va pierde totul. Ii este greu, sufera, nu mai are rabdare. A rabufnit. I-a cerut Valentinei sa se indeparteze de familia ei, altfel ii va jumuli parul din cap. Valentina nu i-a raspuns, bineinteles”, a declarat un apropiat al acesteia pentru Cancan.