Parapsihologul Aliodor Manolea, acuzat de escrocherie

Parapsihologul lui Traian Băsescu, Aliodor Manolea, este acuzat de escrocherii. O femeie din Capitală şi soţul ei susţin că au fost înşelaţi de parapsihologul preşedintelui, cu o importantă sumă de bani, informează România TV. Aliodor Manolea le-ar fi promis că o poate ajuta pe femeie să se vindece de o boală cruntă.

23 sept. 2014, 13:35
Parapsihologul Aliodor Manolea, acuzat de escrocherie

Aliodor Manolea şi soţia lui, Doina, au fost acţionaţi în instanţă pe latură civilă. Este vorba de un proces care se află pe rolul Tribunalului Bucureşti încă din luna decembrie a anului trecut. Cei care au intentat această acţiune sunt doi soţi din Capitală care îl acuză pe Aliodor Manolea de înşelăciune.

Parapsihologul ar fi încasat o sumă importantă de bani şi i-ar fi promis femeii că o poate vindeca de o boală cruntă. Banii ar fi fost luaţi în baza unui contract, însă efectele vindecătoare nu s-au văzut. Astfel, cei doi au denunţat acest contract în instanţă şi au cerut despăgubiri de la parapsiholog.

Nu este pentru prima dată când Aliodor Manolea se confruntă cu astfel de acuzaţii. În anul 2011, un cetăţean suedez a ieşit public şi l-a acuzat că l-a înşelat cu nu mai puţin de 30.000 de euro. Atunci parapsihologul lui Traian Băsescu nu a recunoscut acuzaţiile.

Citeşte şi CNA sesizează Colegiul psihologilor întrucât Aliodor Manolea a vorbit despre „pacientul” Băsescu