ALIONA MUNTEANU, câştigator la Vocea Romaniei 2014? Smiley are cei mai mulţi fani pe Facebook!

ALIONA MUNTEANU este favorită la câştigarea Vocea Romaniei 2014. Vineri seara, batalia pentru marea finala Vocea Romaniei se va da in platoul vocilor! Saptamana trecuta a fost una plina de emotie si tensiune atat pentru concurenti, cat si pentru antrenori.

19 dec. 2014, 14:03
ALIONA MUNTEANU, câştigator la Vocea Romaniei 2014? Smiley are cei mai mulţi fani pe Facebook!

Aliona Munteanu, prezenta feminina si eleganta din echipa Smiley, a reusit sa emotioneze sala cu melodia „I who have nothing”, a lui Tom Jones. „O voce plina de sensibilitate”, au remarcat antrenorii. Publicul a fost de acord si a votat-o in proportie covarsitoare. 68% a fost procentul castigator care i-a adus un loc in marea finala!

„Vreau sa le multumesc tutror celor care au avut incredere in mine si m-au votat si lui Smiley, care e un antrenor extraordinar. Gelu a fost alaturi de mine si m-a ajutat foarte mult, pentru asta ii multumesc si lui”,a declarat Aliona, inca nevenindu-i sa creada ca este in finala.

Aliona Munteanu (echipa Smiley): ”Mulțumesc pentru susținere și vă iubesc!”

aliona-munteanu-finala-vocea-romaniei

Aliona Munteanu a fost votată de 68% dintre cei care și-au exprima susținerea pentru echipaSmiley, reprezentanta Republicii Moldova avansând spre finala concursului. La aflarea voturilor, colegul său de echipă, Gelu Graur, i-a transmis mult succes.

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au votat și lui Smiley, care e un antrenor extraordinar”, a declarat Aliona Munteanu.

VIDEO: Aliona Munteanu – I who have nothing (Tom Jones) – Semifinala Vocea Romaniei 2014

Aliona Munteanu are 25 de ani și a reprezentat Republica Moldova la Eurovision 2013. Nu își mai amintește exact când a început să cânte, dar știe cu certitudine că mama sa i-a insuflat această pasiune. ”Dacă aveam posibilități materiale mai mari, cu siguranță eram mai cunoscută”, a mărturisit Aliona înainte de audiții, fiind convinsă că promovarea este extrem de importantă pentru orice artist. Părinții au încurajat-o mereu să-și urmeze visul, făcând adeseori sacrificii pentru a-i asigura condițiile necesare unei cariere de succes.