ALOCAŢIILE de stat şi hrană pentru copii se măresc din 2015

Publicat: Joi, 22 Mai 2014 12:48 // Actualizat: Joi, 22 Mai 2014 13:02 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, a declarat, joi, că se lucrează la majorarea alocaţiei de stat pentru copii şi la cea de hrană pentru copiii din centrele de asistenţă socială.

Foto: economica.net

Aurelia Cristea a spus, într-o conferinţă de presă, că majorările ar urma să fie aplicate din anul 2015, potrivit Agerpres.

"Într-o echipă interministerială se lucrează la majorări privind alocaţia de stat pentru copii şi la alocaţia de hrană pe zi pentru copiii în centrele de asistenţă socială. Aceasta din urmă nu a mai cunoscut o creştere din 2008 şi aici ştiu că ar trebui o indexare cu 33%, cât a fost rata inflaţiei din 2008 încoace. Sunt în fază de estimări şi studii de impact pe buget, pentru a vedea cum se încadrează în marja de deficit. Este o preocupare a Ministerului Muncii, iar ministrul Rovana Plumb este preocupată de aceste aspecte. Cred că majorările ar putea fi aplicate din 2015", a spus Aurelia Cristea, la Cluj-Napoca.

Ministrul delegat pentru Dialog Social a afirmat că austeritatea nu a adus nimic bun, că partidul său militează nu pentru o Europă a austerităţii, ci pentru una socială, în care cei care au nevoie de sprijin să fie ajutaţi.

CITEŞTE ŞI: Veste BUNĂ pentru mamele cu mulţi copii

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alocaţii copii alocaţii copii mărite majorare alocatii copii Ministerul Muncii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 mai 13:02
...majorarea alocaţiei de stat pentru copii şi la cea de hrană pentru copiii din centrele de asistenţă socială. Citește mai departe… Citeste mai...
22 mai 13:00
...
Ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, a declarat, joi, că se...
22 mai 13:00
Răspunde | Votează email 0 email
Http://Tiny.Cc/RoML

Esti Captivat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://Tiny.Cc/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti beneficia de Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://Tiny.Cc/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Alege link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal Gratuit AICI:

Http://Tiny.Cc/RoML
1
EUR
4.8347
RON
11 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H