Altă nuntă regală? Prinţul Harry şi iubita lui Cressida Bonas par a fi la un pas de căsătorie FOTO

Relaţia celui de-al treilea moştenitor în linie al tronului regatului britanic cu Cressida Bonas pare a fi cât se poate de serioasă, iar presa britanică a început să "tragă clopote de nuntă", după ce i-a spionat pe cei doi îndrăgostiţi într-o vacanţă, la schi.

22 feb. 2013, 12:57

Cressida Bonas şi prinţul Harry au fost văzuţi în ipostaze tandre la schi, în Elveţia, sărutându-se şi îmbrăţişându-se, fapt ce a alimentat speculaţiile privind o viitoare căsătorie a lor. Până atunci, The Sun scrie că Harry şi Cressida vor participa sigur la căsătoria fiului excentricului miliardar britanic Richard Branson, Sam- un prieten apropiat al prinţului- cu Isabella Anstruther-Gough-Calthorpe, sora vitregă a Cressidei, în Africa de Sud, săptămâna viitoare.

Iubia în vârstă de 24 de ani a prinţului Harry seamănă leit cu „predecesoarea” ei din Africa de Sud, Chelsy Davy, dar spre deosebirea de ea, Cressida are „sânge albastru” şi se spune că ar fi pe placul familiei regale britanice. Cressida s-a „infiltrat” mai demult în familia regală, ea fiind prietenă foarte bună cu prinţesele Eugenie şi Beatrice. Se pare că Eugenie a fost cea care i-a prezentat-o vărului ei pe Cressida.

Cressida a fost educată la colegiul Stowe din Buckingham, unde un an şcolar costă 30.000 de lire sterline. Inteligentă şi spirituală, Cressida a obţinut calificativul A în Arte, Limba Engleză şi în Sport. Timp de un an după absolvire a fost instructor de schi, apoi a absolvit 3 ani de dans, la Universitatea Leeds, unde studiase şi Chelsy. acum studiază Dans contemporan la Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance din Londra.

Familie de spiţă nobilă, dar cu scandaluri

Cressida provine dintr-o familie cu „sânge albastru”. Mama ei, lady Mary-Gaye Curzon este nepoata lordului Howe. De asemenea, este descendentă a fiului ilegitim al regelui Charles al II-lea, Henry Fitzroy, duce de Grafton. În tinereţe, Lady Mary a apărut într-o carte cu femei frumoase, „Birds of Britain”.

Lady Mary, cunoscută şi ca MG, are cinci copii cu trei dintre cei patru soţi pe care i-a avut. Cea de-a doua căsătorie a ei a fost cu magnatul John Anstruther-Gough-Calthorpe, cu care a avut trei copii, inclusiv o fată, Isabella, despre care se spune că s-ar fi îndrăgi’ostit prinţul William înainte de a o întâlni pe Kate Middleton. 

Tatăl Cressidei, omul de afaceri Jeffrey Bonas, încă era căsătorit cu prima lui soţie, Elspeth, când începuse relaţia de dragoste cu mama ei. S-au căsătorit, dar au divorţat când Cressida avea 5 ani, în 1994.

Fără presiuni

Presa britanică mai dezvăluie că mama Cressidei nu ţine neapărat ca fiica ei să intre în familia regală britanică. „Lady mary nu face presiuni asupra fiicei ei”, scrie The Sun, amintind că, vara trecută, la premiera Batman, unde Cressida a apărut împreună cu prinţul Harry, frumoasa blondă ar fi spus cu un aer nepăsător, că prinţul „nu este tocmai genul ei de bărbat”.

Totuşi, în luna august, prinţul şi Cressida au petrecut o vacanţă pe insula lui Richard Branson, cu ocazia aniversării zilei de naştere a fiului său, Sam. După scandalul fotografiilor prinţului Harry la Las Vegas, în care apărea gol-puşcă alături de nişte prostituate, Cressida s-a simţit „umilită”. se pare că lucrurile s-au schimbat de atunci încoace, iar ei s-au împăcat acum, aşa cum se vede… pe pârtia din Alpi.