Alternativă pentru Paşte şi 1 Mai: Linişte şi lux chiar în inima naturii, într-o PENSIUNE montană

Sătui de zgomotul oraşului, românii încearcă să fugă cât mai departe de el, şi în vacanţa de 1 mai şi de Paşti. Cu toate acestea, în ultima perioadă, chiar şi binecunoscutele zone turistice sunt invadate de aglomeraţie şi stres. Una dintre cele mai bune alternative sunt pensiunile montane, cu un număr redus de turişti, dar care au aceleaşi dotări ca un hotel de lux, printre care jacuzzi sau piscină interioară.

08 apr. 2013, 08:10
Alternativă pentru Paşte şi 1 Mai: Linişte şi lux chiar în inima naturii, într-o PENSIUNE montană

Anul acesta, Paştele şi 1 Mai sunt la doar câteva zile distanţă, ceea ce înseamnă un concediu prelungit, o distracţie dublă, dar şi o perioadă suficientă de timp între cele două evenimente pentru o odihnă binemeritată.

Chiar dacă majoritatea oamenilor iau cu asalt cele mai cunoscute staţiuni din România, există persoane care ştiu cum să evite agitaţia din perioada sărbătorilor, fără să renunţe la liniştea şi luxul  pe care le merită după mai multe luni de muncă.

Pe lângă valoarea lor spirituală, vacanţele de sărbători sunt perioadele perfecte pentru încărcarea bateriilor şi deconectarea de la cotidian, iar aerul de munte şi peisajele care îţi taie răsuflarea te pot face pentru un moment să uiţi că există oraşe pline de blocuri gri şi străzi aglomerate.

O pensiune montană ca Euro-Park este alegerea perfectă pentru petrecerea Paştelui, fiind alternativa ideală pentru un sejur intim dar inedit, plin de distracţie şi voie bună.

Cu toate că astfel de complexe turistice oferă aceleaşi dotări ca şi un hotel de lux, printre care piscină, saună sau jacuzzi, ele au mai multe avantaje, printre care amplasarea într-o zonă liniştită şi un număr redus de turişti, totul învăluit într-un cadru rustic care abundă de mâncăruri tradiţionale. 

Pentru pasionaţii de senzaţii tari sau de sport în general, Euro-Park oferă opţiunea curselor cu ATV-uri. Mai mult, terenurile de fotbal sau de tenis sunt prezente, gata pentru arderea caloriilor de după o masă copioasă.

Complexul se află în comuna Fundata, judeţul Braşov, la poalele munţilor, în zona Bran-Moeciu, la doar câţiva kilometri de faimosul castel al lui Dracula, unul dintre cele mai cunoscute din Europa. Pensiunea este ascunsă de ochii privitorilor, aflată la o distanţă suficient de mare pentru a asigura liniştea, dar destul de aproape pentru un acces facil la principalele atracţiile turistice din zonă.