Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Botoșani, primul magazin nou deschis în 2024

Altex România continuă să dezvolte rețeaua sa națională de magazine și inaugurează un nou magazin in orașul Botoșani, județul Botoșani. Noul magazin, care va fi deschis publicului începând cu 24 ianuarie, devine cel mai mare centru de tehnologie din Botoșani și împrejurimi, oferind o gamă variată de produse electro-IT și categorii complementare, pe o suprafață comercială de peste 1.700 mp. În perioada 24 ianuarie – 31 ianuarie, clienții vor avea ocazia să beneficieze de oferte speciale de deschidere în cadrul noului magazin Altex din Botoșani.

23 ian. 2024, 16:15
Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Botoșani, primul magazin nou deschis în 2024

Extinderea lanțului de magazine Altex face parte din strategia de dezvoltare a companiei de a oferi clienților acces rapid și ușor la o gamă largă de produse, la cel mai bun raport calitate-preț, dar și la servicii de calitate în beneficiu clientului, precum 2x diferența, livrare în doi oameni, click & collect.

„Într-un mediu caracterizat de schimbare continuă, ne bucurăm să anunțăm deschiderea unui nou magazin Altex în Botoșani. Avem scopul de a transforma experiența comunității locale, oferind acces la tehnologie de ultimă generație la prețuri extrem de competitive. Ne dedicăm aducerii celor mai recente produse și soluții pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor clienților noștri.” a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Magazinul situat pe Calea Națională, nr. 150, este al doilea din oras si dispune de un stoc variat de produse și este echipat cu tehnologie inovatoare. De asemenea, Altex continuă să își urmeze strategia de dezvoltare a energiei verzi și reducerea amprentei de carbon și pregătește implementarea unui sistem cu panouri fotovoltaice pe clădirea magazinului. În plus, pentru a sprijini utilizatorii de mașini electrice, în parcarea magazinului vor fi disponibile stații de încărcare cu prize fast-charge. Magazinul este dotat cu tehnologie de ultimă generație precum display-uri digitale, pentru o experiență îmbunătățită de cumpărături, dar și etichete electronice care asigură o mai bună vizibilitate a prețului la raft, dar și corelarea acestora în timp real.

În ziua deschiderii, noul magazin Altex din Botoșani are program extins, de la 8:00 la 21:00. Programul obișnuit al magazinului va fi de luni până sâmbătă între orele 9:00 – 21:00, iar duminică, între orele 9:00 și 20:00. Toți cei care vor vizita magazinul în ziua deschiderii vor fi întâmpinați cu o mulțime de surprize, precum modelare baloare și face-painting. Atmosfera va fi întreținută de un DJ, iar momentele artistice vor fi oferite de un ansamblu folcloric din Botoșani pentru a incinge hora de Ziua Unirii Principatelor Romane.

Special pentru acest eveniment magazinul oferă 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin și până la 36 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere. Campania este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 24 ianuarie – 31 ianuarie 2024 pentru achiziția de bunuri, exclusiv din magazinul Altex Botoşani.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 130 de magazine deschise în țară. În peste trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.