ALTEX, preţuri de pomană pe site până miercuri. Telefoane de ultimă generaţie la jumătate de preţ. Catalogul reducerilor la Altex

De Black Friday, milioane de oameni fac cumpărături serioase: se pregătesc pentru Crăciun, pentru zilele de naștere ale celor dragi sau profită de ocazie pentru a achiziționa produsele dorite la prețuri mai mici. Cu condiţia să nu fie păcăliţi

29 oct. 2021, 00:08
ALTEX, preţuri de pomană pe site până miercuri. Telefoane de ultimă generaţie la jumătate de preţ. Catalogul reducerilor la Altex

Altex anunță reduceri de până la 50% la electrocasnice și produse home confort! Printre acestea ai mașină de spălat Whirlpool la doar 1.187,93 lei în oferta Altex de Black Friday 2021 sau congelator Gorenje la 753,22 lei!

Black Friday 2021 este așteptat să aibă loc pe 12 noiembrie, însă mulți retaileri fură startul sau au perioade de reduceri prelungite, pentru a mări câștigurile generate de frenezia cumpărătorilor care își doresc cele mai noi modele de telefoane la prețuri reduse, electrocasnice cu 50% mai ieftine sau orice alt chilipir. Altex a decis să înceapă reducerile de Black Friday încă de joi, 28 octombrie, iar noi avem catalogul ofertelor Altex!

Altex vine cu o ofertă-bombă pentru români de Black Friday. Nu rata promoția de mâine la televizoarele smart!

„Pregătim un eveniment de cumpărături, în noiembrie, care se adresează tuturor clienților și cuprinde toate categoriile de produse. Ne-am asigurat stocuri suficiente atât în online, cât și în magazinele Altex și Media Galaxy, din toată țara, pentru o perioadă suficient de lungă, astfel încât clienții să aibă șanse egale de a-și achiziționa produsul dorit. Produsele vor putea fi achizitionate și ridicate din magazine sau online cu livrare la domiciliu”, a declarat pentru Economica Raul Filip, Director Achiziții Altex.

„Piața este influențată, în primul rând, de încrederea clienților în consum, de stabilitatea socială, economică și politică. Situația actuală internă ar putea face o parte dintre clienți să se gândească de doua ori sau să amâne momentul cumpărării. În același timp, trecem printr-o perioadă cu multe provocări externe: lipsa globală a componentelor (semiconductori etc.) care afectează majoritatea industriilor, creșterea costurilor la materii prime și energie, costul și disponibilitatea transportului transcontinental. Prin parteneriate puternice și eforturi constante în a asigura stabilitatea lanțului de aprovizionare, calitatea produselor și prețurile accesibile, Altex reușește să pună la dispoziția clienților, și în perioada următoare, un sortiment variat, complet și cele mai mici prețuri din piață. Având în vedere experiența Altex în piața de retail, am reușit să anticipăm și să evităm eventualele blocaje. Clienții nu vor resimți această criza la Altex, pentru că ne-am asigurat stoc pentru toate categoriile de produse”, mai explică managerul de achiziții Altex.

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu 125 magazine deschise în țară.

Reduceri mari şi la Lidl România
De azi și până duminică, Lidl adaugă zeci de produse din carne, lactate sau dulciuri la reduceri de preț ce ajung chiar și la 50%. Dar clienții mai pot să își aleagă și dintre produsele vândute cu reduceri mari de preț în campania „Oferte de zece”, la care se pot câștigat săptămânal cupoane pentru cumpărături, telefoane și mașini.

Astfel, la Lidl găsești sos chili dulce, cârnați groși de porc, cotlet de porc haiducesc sau pate de ficat rață/gâscă la prețuri avantajoase, în stoc limitat, începând de joi, 28 octombrie, până duminică, 31 octombrie 2021.

Clienții Lidl pot cumpăra aceste patru produse la 5,99 lei (de la 9,99, reducere de 40%), 14,99 lei (1 kilogram), 1,99 lei (100 grame), respectiv 2,69 lei (cutia de 150 grame).

Black Friday de la eMAG, pe 12 noiembrie

Campania de Black Friday de la eMAG va începe pe data de 12 noiembrie 2021. Atunci, magazinul online își va prezenta ofertele pentru Vinerea Neagră.

Black Friday 2021. Altex, lider pe piaţa de electronice şi electrocasnice, a dat startul reducerilor de azi!
Ca în fiecare an, campania Black Friday de la eMAG va fi activă doar 24 de ore. Momentan, retailerul nu și-a prezentat catalogul de oferte, însă cu siguranță o va face curând.