Alţi doi din cei şase militari răniţi în accidentul din Argeş au fost externaţi din Spitalul Militar

Un singur militar din cei şase răniţi în accidentul din Argeş mai este internat pe secţia Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar, acesta fiind supus vineri unei noi intervenţii chirurgicale, potrivit reprezentanţilor unităţii sanitare.

17 iul. 2017, 12:09
Alţi doi din cei şase militari răniţi în accidentul din Argeş au fost externaţi din Spitalul Militar

Veşti bune de la Spitalul Militar. „La acest moment, în secţia Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila mai este internat un militar din Batalionul 30 Vânători de Munte, dintre cele şase victime ale accidentului rutier din data de 29.06.2017”, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Militar, remis luni MEDIAFAX.

Militarul a fost supus, pe 14 iulie, unei noi intervenţii chirurgicale pentru a i se extrage firele de sutură. Medicii transmit că evoluţia locală şi generală a acestuia este favorabilă, militarul fiind sub tratament analgezic, anticoagulant, antibiotic şi gastro-protector.

În afară de cei doi militari externaţi recent, alţi trei militari răniţi în accidentul din Argeş fuseseră externaţi pe 12 iulie.

Un camion în care se aflau mai mulţi militari a căzut, pe 29 iunie, într-o râpă din localitatea argeşeană Dâmbovicioara. Trei militari au murit, şase au fost transportaţi la Spitalul Militar din Bucureşti, doi la Braşov, unul la Piteşti, un altul neavând nevoie de internare.