Aly Sadoveanu, înmormântat pe melodia din Naşul. Interlopul a fost ucis în SUA

Aly Sadoveanu a fost înmormântat pe melodia din Naşul. Deşi funeraliile liderului interlop erau anunţate pentru joi, 11 martie, familia a ales să fie îngropat miercuri. Foarte multe persoane au fost prezente și nu au respectat normele de siguranță, iar polițiștii i-au sanționat.

10 mart. 2021, 21:15
Aly Sadoveanu, înmormântat pe melodia din Naşul. Interlopul a fost ucis în SUA
Aly Sadoveanu, înmormântat pe melodia din Naşul

Aly Sadoveanu, înmormântat pe melodia din Naşul. Pentru că la funeralii s-au prezentat mai multe persoane decât permite legea în timpul pandemiei, oamenii legii au împărțit și amenzi. Peste 40 de persoane au fost amendate numai în prima oră, în total cu 20.000 de lei pentru că, fie nu au respectat distanțarea socială sau nu au purtat masca de protecție.

Citeşte şi: Asasinul liderului Clanului Sadoveanu, prins în Mexic. El era motivul pentru care românii au fost blocaţi

Aly Sadoveanu, înmormântat pe melodia din Naşul

Cortegiul funerar cu trupul interlopului a fost pornit din locuința din Chitila spre cimitir, pe meloda din celebrul film Naşul. Rudele i-au ridicat lui Aly Sadoveanu un cavou din marmură albă cu turle aurii. Mare cât o căsuță, situat la stradă.

Până la finalul zilei, au fost amendați peste 50 de participanți la înmormântare, potrivit stirileprotv.ro.

Interlopul Aly Sadoveanu a fost ucis în SUA

Fiul lui Ion Trandafir, lider al clanului Sadoveanu, a fost ucis în Statele Unite. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost împuşcat în cap de un alt interlop român. Victima era urmărită internaţional încă din 2018, după ce fusese condamnat, definitiv, pentru tâlhărie.

Bărbatul, cunoscut în lumea interlopă drept Alișor Sadoveanu, a reușit să fugă înainte ca magistrații să se pronunțe definitv și să ajungă tocmai pe teritoriul SUA, în Los Angeles.

Bărbatul ar fi intrat în conflict cu un alt interlop român, provenit din Buzău, din cauza unor neînțelegeri legate de bani. După o ceartă aprigă, buzoianul a scos pistolul și l-a împușcat în cap pe Sadoveanu.

Acesta ar fi intenționat să împuște toate persoanele care erau de față, iar miza execuției mafiote ar fi fost o sumă de 200.000 de dolari.

Se pare că bărbatul a fost găsit în viață de medicii americani și a fost internat de urgență, însă a murit la scurt timp din cauza rănii extrem de grave.