Am aflat adevărul! Cine a fost tatăl lui Raed Arafat şi cu ce se ocupa în Palestina. Nimeni nu şi-ar fi imaginat aşa ceva!

Raed Arafat, secretar de stat în MAI şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a devenit unul dintre cei mai de încredere oameni din România după ce s-a poziționat în centrul formațiunii care gestionează criza provocată de pandemia de coronavirus.

20 apr. 2020, 07:37
Am aflat adevărul! Cine a fost tatăl lui Raed Arafat şi cu ce se ocupa în Palestina. Nimeni nu şi-ar fi imaginat aşa ceva!

Raed Arafat putea fi extrem de bogat, însă a ales un alt drum, iar povestea sa o ştie foarte puţină lume.

Raed Arafat s-a născut pe 24 mai 1964 în Nablus, Palestina, într-o familie foarte însărită, care a avut de-a lungul anilor mai multe afaceri. Familia lui Raed Arafat a deținut de-a lungul timpului peste un sfert din proprietățile imobiliare din oraș, cele mai multe dintre ele fiind acum în ruină.

Ce salariu are Raed Arafat, omul-cheie al acestor zile în România. Ce avere are şeful DSU

Nasir Arafat, un văr al lui Raed Arafat, a mărturisit că familia lui face parte din categoria negustorilor educați, care au învățat la universități de prestigiu, printre care se numără Harvard sau Cambridge.

Nasir Arafat a povestit că afacerile familiei Arafat s-au concentrat la început pe comerțul cu haine și costume specifice locului, pentru ca mai apoi să investească în fabricarea săpunului din ulei de măsline deținând la un moment dat patru fabrici de săpun din cele 34 care încă funcționau în Nablus în perioada britanică a Palestinei.

De altfel, părinţii lui Raed Arafat au fost foarte dezamăgiţi când actual secretar de stat a ales drumul medicinei. Ca o ironie a sorții, tatăl acestuia, Daud Arafat, a lucrat în tinereţe ca șofer pe o ambulanță!