„Am fost răpit de extratereştri”. Interviuri senzaţionale cu persoane contactate de alte civilizaţii FOTO

Un jurnalist american a realizat mai multe interviuri cu persoane care pretind că au fost răpite de extratereştri. 

24 iul. 2016, 14:13

Interviurile au fost făcute de jurnalistul Steven Hirsch, scrie stirileprotv.ro. Cynthia este un caz „mai aparte”, iar povestea ei este de-a dreptul incredibila. Iata, pe scurt, ce sustine ea.

Citeşte şi INCREDIBIL. Un bărbat a fotografiat mai multe zâne în propria grădină GALERIE FOTO

„CAND AVEAM 30 DE ANI AM AFLAT DE LA TATA CA FAC PARTE DINTR-UN EXPERIMENT SECRET, GUVERNUL A FOLOSIT ADN EXTRATERESTRU CA SA MA CREEZE PE MINE.

Am fost rapita de multe ori. Inca din adolescenta am trait o mare parte din viata pe navele extraterestre. Acestea sunt de doua feluri: nave-mama si de transport. Am intalnit mai multe fiinte de pe alte planete: Salamadrele, Cei Gri (care sunt si ei de mai multe feluri) si Albastrii Arcturieni, care sunt extraordinari. Am mai intalnit fiinte din Andromeda, Nefronii de pe Sirius si Oamenii Pisica de pe Sirius. Unii isi pot schimba forma din oameni in Reptilieni”, a povestit femeia.

Cynthia sustine ca misiunea ei ar fi aceea de a ajuta aceste fiinte sa se intoarca pe navele lor. Toate sunt binevoitoare, spune ea, simte din partea lor o iubire neconditionata.

Un alt caz este cel al lui Jeffrey. „Am fost rapit intr-un bar de striptease din St. Louis, Missouri. Era o cretaura neagra, un hibrid uman, cu o voce ciudata, care stia totul despre trecutul meu si mi-a spus lucruri si din viitor. 

Citeşte şi Un fost inginer american pretinde că a lucrat alături de extratereştrii în celebra „Zonă 51” VIDEO

Am crezut ca am scapat de el, dar un medium mi-a spus ca fusesem rapit atunci si ei mi-au sters memoria. M-au dus pe nava lor, mi-au facut o operatie, apoi mi-au sters memoria si m-au adus inapoi in bar, dupa 3 ore, unde m-am trezit”, a povestit Jeffrey.