O divă din Argentina se laudă că a făcut amor cu Messi: „Am simțit că sunt în pat cu un cadavru!”

Xoana Gonzalez, o tânără „divă” din Argentina, se laudă că s-ar fi culcat cu superstarul Lionel Messi, cel care are o relație de câțiva ani cu Antonella Rozzuzzo, care i-a dăruit și un copil jucătorului Barcelonei.

01 aug. 2016, 14:26

Xoana Gonzalez susține că această „întrevedere” ar fi avut loc cu mulți ani în urmă și că s-a simțit lângă Messi ca lângă „un cadavru”.

„S-a întâmplat acum foarte mulți ani. El era mic, dar știa ce făcea, nu era minor, asta e important. Garda sa de corp mi-a zis că e cineva pe care aș vrea să-l cunosc. Eram curioasă să văd despre cine vorbește. Am înghețat când am văzut că e vorba despre idolul meu, Messi. Am zis că e un laș pentru că și-a trimis garda de corp după mine. Apoi am văzut că e foate timid. Am vorbit despre muzică, nu țin minte dacă mi-a zis dacă avea sau nu prietenă. După un timp ne-am dus în apartamentul său din Puerto Madero. Când cineva joacă „pe tot terenul”, te aștepti ca favorul să fie returnat. Speram la mai mult. Am simțit într-un moment că sunt în pat cu un cadavru”, a declarat fata presei din Peru.