Amalia Enache, despre plecarea din România: „E destulă dezamăgire, aș vrea și eu o altfel de clasă politică”

Amalia Enache, despre plecarea din România. Vedeta a vorbit despre posibilitatea de a părăsi ţara, însă nu vrea să ia în calcul această opţiune, mai degrabă vrea să rămână aici, sa ajute ea la schimbarea lucrurilor în bine.

15 oct. 2021, 13:24
Amalia Enache, despre plecarea din România: „E destulă dezamăgire, aș vrea și eu o altfel de clasă politică”
Amalia Enache, despre plecarea din România

Amalia Enache, despre plecarea din România. Jurnalista se declară extrem de dezamăgită de clasa politică din ţara noastră, însă încearcă să se focuseze pe lucrurile şi locurile frumoase din România.

Citeşte şi: Amalia Enache, despre drama prin care a trecut. „Plângeam de 12 ore, iar asistentele mă întrebau de emisiuni TV”

Amalia Enache, despre plecarea din România

Recunosc că aș vrea mai degrabă să se schimbe lucruri aici, decât să-mi fac bagajele să plec eu. Prefer să contribui chiar eu la schimbarea acelor realități care nu îmi sunt pe plac. E motivația mea atât ca jurnalist, cât și ca om implicat în caritate.

Se schimbă anevoios, e destulă dezamăgire, aș vrea și eu o altfel de clasă politică, aș vrea curățenie în oraș, aș vrea educație solidă și spitale civilizate. Dar găsesc și multe frumuseți în traiul în țara în care m-am născut, în oamenii de aici, încât să nu mă bată gândul să mă mut„, a spus Amalia Enache pentru Ciao.ro.

Întrebată dacă i-a adus vreodată și dezavantaje statutul de vedetă TV, aceasta a spus: „Nimic de care să mă plâng. Nici nu empatizez eu prea mult cu victimizarea persoanelor publice, recunosc. Poate ești naiv la început, dar când alegi să rămâi în lumea aceasta, a expunerii publice, e musai să accepți.

Că nu îți va aduce numai admirație, recunoaștere, apreciere. Că doar n-ai luat Nobelul pentru Pace. Nici nu te-a atins vreun duh al sfințeniei încât oamenii să se închine în fața ta. Dar, dincolo de contestatari, de cei care te judecă, te minimizează, sunt infinit mai mulți oameni cu adevărat generoși sufletește, care te înconjoară cu simpatie.

E cel mai mare avantaj al acestei meserii. Faptul că cei mai mulți oameni, încă de la prima întâlnire față-n față, îți arată o simpatie apriori, doar pentru că te știu deja de la TV. Pleci cu un soi de avantaj la orice întâlnire umană„.


loading...