Amalia Năstase a împlinit 45 de ani. De ziua ei şi-a dorit o ambulanţă VIDEO

Amalia Năstase a împlinit 45 de ani, chiar de Ziua Internațională a Fericirii. Ambasador al Fundaţiei Salvaţi Copiii, fosta soţie a lui Ilie Năstase a avut o dorință specială de ziua ei.

22 mart. 2021, 09:11
Amalia Năstase a împlinit 45 de ani. De ziua ei şi-a dorit o ambulanţă VIDEO

Amalia Năstase a împlinit 45 de ani. Vedeta avut lângă ea cele mai dragi ființe, soțul Răzvan Vasilescu, fiul lor, Toma, dar și pe Alessia și Emma, fiicele ei adolescente, rezultate din mariajul cu Ilie Năstase. De la petrecerea restrânsă nu au lipsit prieteni apropiați, precum Vlăduț Munteanu și soția lui, Andreea Oroz Munteanu sau Mihai Bobonete, starul din „Las Fierbinți”, care a transformat petrecerea într-un veritabil număr de stand-up comedy.

Amalia Năstase a împlinit 45 de ani

Amalia Năstase, ambasador al Fundaţiei Salvaţi Copiii, a avut o dorință specială de ziua ei: și-a rugat prietenii să facă o donație care ar ajuta enorm Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu.

Amalia Năstase, acuzaţii grave la adresa medicilor: „Nu există aşa ceva în lumea civilizată”

„Azi e ziua mea, vreau tort. Dacă mă iubiți, dar și dacă nu mă iubiți, dar vreți să mă vedeți că mănânc tort, dați și voi câte 10 ron la linkul din bio. Cel mai mare spital de pediatrie din țară, Grigore Alexandrescu, rămâne cu o singură ambulanță, după ce patru din cele cinci pe care le are în prezent vor fi casate. Nici cea rămasă nu mai are viață lungă, este veche de peste 15 de ani și se strică frecvent. Fără o ambulanță funcțională, copiii care au nevoie de ajutor medical urgent și de specialitate ajung mai greu la tratament, pentru unii intervenția este vitală. Ambulanța cu targă și scaune, așa cum ne-au explicat medicii, costă 77.290 Euro”, a scris Amalia Năstase pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Amalia Nastase (@amalianastase)