Amalia Năstase a slăbit 25 de kilograme şi a îmbrăcat o rochie extrem de mulată FOTO

Amalia Năstase a dat dovadă că are o ambiție de fier și a slăbit considerabil. Fosta soție a lui Ilie Năstase a dat jos 25 de kilograme în aproximativ trei luni. Rezultatul este un vizibil, iar vedeta a avut curajul acum să îmbrace o rochie extrem de mulată.

01 iul. 2019, 09:57

Amalia Năstase se poate mândri acum cu o siluetă de invidiat, scrie viva.ro. Fosta soție a lui Ilie Năstase a slăbit 25 de kilograme cu ajutorul dietei oloproteice, iar acum poate îmbrăca haine mulate fără nicio problemă. Vedeta a fost la un eveniment în weekend, iar acolo a atras toate privirile.

Vedeta se mândrește cu noua siluetă și a îmbrăcat o rochie extrem de mulată pe corp. Amalia Năstase se simte bine în pielea ei și a dat dovadă de multă ambiție.

Citeşte şi Ioana Simion, primul gest după căsătoria cu Ilie Năstase. Nimeni nu se aştepta să facă asta aşa de repede

Amalia Năstase a slăbit 25 de kilograme în trei luni

Un doctor i-a recomandat dieta oloproteică, iar ea imediat a început să o urmeze. Iată că timpul a trecut, iar ea a slăbit aproximativ 25 de kilograme. Schimbarea este vizibilă. Ne-a spus că nu are de gând să se oprească aici, continuă să mănâncă mai puțin.

Totodată, ne-a explicat ce consumă zilnic, dar și faptul că nu face sport, nu are timp deloc.

‘Eu mănânc proteine, de dimineață mănânc prosciutto, cu ridichi și doi crackers. Mănânc și vreo două mere în timpul zilei, La prânz pește, carne, fructe de mare și salata, iar seara ori două ouă fierte, ori somon…și cam atât. (…)

Mai am de dat jos, mai mult de 10 kilograme. Dar continui, nu m-am oprit.(…) Fac ture de parc o dată la două zile, merg, nu alerg. Exerciții la sală nu am…nu am timp.’, a spus Amalia Năstase.