Amansio Paraschiv, luptător MMA, reţinut după ce a plătit o prostituată cu BANI FALŞI. În dosar este implicată şi o vedetă X FACTOR

Amansio Paraschiv, celebrul luptător de kickboxing şi MMA, deţinător al centurii New Heroes, a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţiştii BCCO, fiind acuzat că a plasat pe piaţă bani falşi.

10 iul. 2019, 13:22
Amansio Paraschiv, luptător MMA, reţinut după ce a plătit o prostituată cu BANI FALŞI. În dosar este implicată şi o vedetă X FACTOR

Amansio Paraschiv a fost reținut după ce a fost acuzat de o prostituată. Sportivul ar fi mers la un bordel din Ploiești unde ar fi plătit serviciile prestate cu o bancnotă de 100 de euro falsă. În momentul în care prostituata a vrut să schimbe suta de euro, angajata casei de schimb valutar a anunţat-o că banii sunt falşi, susţin surse judiciare, citate de ziarulincomod.ro.

O prostituată din Suceava a sunat la 112 la 1.00 noaptea după o partidă în trei plătită cu bani falşi

Sportivul şi-a petrecut noaptea în arestul Poliţiei Prahova de la Câmpina, iar potrivit unor surse apropiate anchetei și-a recunoscut fapta și a fost plasat sub control judiciar de către procurorul de caz. Aceleaşi surse au precizat că ancheta vizează şi alţi doi bărbaţi, iar unul dintre ei ar fi rapper-ul Benny Cash, concurent la X Factor. Acesta din urmă nu are deocamdată nicio calitate în dosar, mai spun sursele citate.

Benny Cash a devenit cunoscut la nivel naţional după ce, în 2015, s-a filmat în momentul în care arunca cu bancnote de un leu în oamenii care se aflau într-o staţie de autobuz din Ploieşti. A fost amendat atunci de Poliţie pentru acte jignitoare săvârşite în public. Ulterior tânărul şi-a cerut scuze pentru gestul său.


loading...