Amanta lui Keo a izbucnit în LACRIMI în direct. Mesajul cântăreţului care a EMOŢIONAT-O puternic

Misty, femeia cu care Keo a înşelat-o pe Andreea Bălan timp de doi ani, a izbucnit în lacrimi într-o emisiune TV, atunci când artistul i-a declarat dragostea lui sinceră.

03 sept. 2014, 18:17
Amanta lui Keo a izbucnit în LACRIMI în direct. Mesajul cântăreţului care a EMOŢIONAT-O puternic

„Am iubit-o pe Andreea (n.r. – Andreea Bălan) enorm şi voi avea în continuare sentimente puternice de prietenie şi respect pentru ea, dar s-a terminat. Regret că am facut-o să sufere, îi doresc numai bine. Capitolul asta e încheiat. În viaţa mea, în momentul de faţă, toate sentimentele mele se îndreaptă spre Misty. O iubesc pe Alexa şi ea ştie. Dacă mă iubeşte şi ea, la fel cum o iubesc eu, sper să treacă peste trecut”, a spus Keo.

CITEŞTE ŞI Misty rupe tăcerea şi face DECLARAŢII HALUCINANTE despre relaţia ei cu Keo: Ne-am cunoscut acum 7 ani

Vizibil emoţionată, Misty a început să verse lacrimi de fericire, dar şi de tristeţe.

„Mi-aş dori să îl cred, dar nu pot. Îmi este foarte greu, mi-a fost greu în toţi acesti ani. Încrederea mea este zero. Sunt paranoică. Sunt nişte jocuri la mijloc. Cred că ei doi s-au împăcat şi fac tot felul de jocuri. (…) Ştiu că se poate răzgândi, dar îmi este mie frică să îi mai zic ‘da’ încă o dată. Poate să vină să îmi dea un inel, să ne căsătorim şi apoi zice ‘Păstreaza-l!’ Eu ştiu că mă iubeste, dar ceva e mai presus de această iubire. Nu stiu ce, mereu a avut scuze”, a spus Misty la ProTV.