Elodia, BĂTUTĂ de AMANT în Dubai: Am avut o neînţelegere şi i-am dat o palmă peste faţă

Amantul Elodiei Ghinescu, fost angajat al SPP, a declarat, la Tribunalul Argeş, că în august 2007 şi-a petrecut vacanţa cu aceasta în Dubai, unde au avut o neînţelegere, iar el i-a dat o palmă peste faţă, şi că apoi şi-a cerut scuze pe mail, însă avocata nu i-a mai răspuns şi nu s-au mai întâlnit.

28 mai 2013, 07:18
Elodia, BĂTUTĂ de AMANT în Dubai: Am avut o neînţelegere şi i-am dat o palmă peste faţă

La audieri fostul angajat SPP a povestit că a cunoscut-o pe Elodia pe internet, în 2006, şi că au petrecut o vacanţă în Dubai, unde în urma unei neînţelegeri el a lovit-o. Cei doi nu s-au mai văzut după exercusia din Dubai. Bărbatul a încercat să o contacteze pe Elodia pe e-mail, dar ea nu a mai răspuns. Bărbatul a mai spus că a aflat de moartea acesteia din presă.

„În august 2007 ne-am întâlnit în Dubai, unde am petrecut o vacanţă împreună, eu fiind atunci în misiune în Afganistan. În timpul vacanţei am avut o neînţelegere şi am lovit-o pe Elodia, i-am dat o palmă peste faţă. Ulterior, mi-am cerut scuze prin mail, dar nu am primit un răspuns de la ea. Elodia nu a părut afectată nici fizic şi nici psihic de această palmă şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. (…) Am încercat să o contactez pe Elodia după 25 august, când s-a încheiat excursia în Dubai, dar nu am reuşit să iau legătura cu ea. Despre dispariţia ei am aflat de la televizor, în timp ce mă aflam în Afganistan, iar primul gând a fost că s-a întâmplat ceva grav”, a declarat Ilie Cristian în faţa judecătorilor Tribunalului Argeş.

Ilie Cristian nu a precizat motivul neînţelegerii, iar avocata lui Cristian Cioacă, Maria Vasii, l-a întrebat dacă îşi aminteşte conţinutul e-mail-urilor pe care acesta i le-a trimis Elodiei în luna iulie 2007 şi în care vorbea despre „o decizie nebunească a ei, care s-ar putea lăsa cu vărsare de sânge”, bărbatul răspunzând că au fost aproximativ 600 de mail-uri între el şi Elodia şi că nu îşi mai aminteşte conţinutul acestora, precizând că nu-şi aduce aminte să fi dat un asemenea mesaj şi nu ştie despre ce este vorba.

De asemenea, întrebat despre relaţia dintre Cristian Cioacă şi Elodia Ghinescu, Ilie a precizat că nu întrebat-o niciodată pe avocată despre căsnicie.

„Niciodată victima nu s-a plâns de relaţia cu soţul ei, nu a spus că ar fi fost agresată vreodată”, a spus bărbatul.

Ulterior, Ilie Cristian a părăsit instanţa, iar la întrebarea jurnaliştilor dacă ştie ce s-a întâmplat cu Elodia a răspuns: „Habar n-am!”.

Şi Cristian Cioacă a fost escortat, marţi, de la Penitenciarul Colibaşi la Tribunalul Argeş, unde a fost programat un nou termen în dosarul în care este judecat pentru uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu.

Instanţa a citat la acest termen 17 martori din acte, pentru a fi audiaţi. Doi dintre martori au fost citaţi cu mandat de aducere, deoarece nu s-au prezentat la termenul anterior, din data de 30 aprilie, scrie Agerpres.

Dosarul este programat la Completul 4 – Fond de la Secţia Penală a Tribunalului Argeş, alături de alte 13 cauze, conform informaţiilor publicate pe portalul instanţelor de judecată.

Primii martori din dosar au fost audiaţi la termenul anterior, din 30 aprilie.

Cristian Cioacă se află în arest preventiv din data de 5 decembrie 2012, iar din 30 ianuarie a fost încarcerat la Penitenciarul Colibaşi.

Inculpatul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi profanare de morminte, el fiind acuzat că şi-a ucis soţia, avocata Elodia Ghinescu, în august 2007.