Ambasadorul american, Hans Klemm, le-a mulţumit jandarmilor care l-au „salvat” în Hunedoara

Maşina diplomatului american a făcut pană, iar încercările şoferului ambasadei de a schimba roata au eşuat. Un echipaj de jandarmi din Hunedoara a sărit în ajutorul echipei ambasadorului american la Bucureşti. Jandarmii au adus cu ei o trusă profesională şi au rămas alături de ambasador şi colegii săi până a fost remediată problema. Roata de la maşina diplomatului american a fost schimbată, iar emisarul Statelor Unite în ţara noastră şi-a continuat călătoria prin România. Hans Klemm le-a mulţumit jandarmilor, printr-un mesaj publicat astăzi pe pagina de facebook a ambasadei.

19 mai 2017, 12:23

„După ce am rupt două chei încercând să desfacem o roată de la maşina ambasadorului, am avut norocul să întâlnim un echipaj de #jandarmi hunedoreni. Au adus cu ei o trusă profesională şi au rămas alături de noi până ce am reuşit să remediem problema. Le mulţumim şi aici pentru ajutor şi prietenie”, au scris oficialii americani pe Facebook.

De asemenea, pe pagina oficiala a Jandarmeriei se aminteşte că „americanii au o vorbă: „Your problems are my problems!” (Problemele tale sunt problemele mele) Câţi dintre noi nu au auzit această replică celebră în filmele lor?

#Jandarmii hunedoreni au pus în aplicare celebra expresie atunci când şi-au oferit ajutorul pentru a repara pana suferită de maşina Excelenţei Sale Hans KLEMM, Ambasadorul SUA la Bucureşti.

Colegii noştri s-au bucurat de aprecierea Ambasadorului SUA, care a ţinut să le mulţumească personal.