Ambasadorul României în China a provocat un accident de circulaţie. Reacţia MAE

Ministerul Afacerilor Externe de la București a confirmat, vineri, faptul că ambasadorul României în China, Vasilică Constantinescu, a provocat un accident de circulație, confirmând informații apărute în spațiul public privind acest incident ce ar fi avut loc acum câteva săptămâni.

22 mai 2020, 08:06
Ambasadorul României în China a provocat un accident de circulaţie. Reacţia MAE

Cu privire la informațiile apărute în mass-media referitoare la implicarea ambasadorului României la Beijing într-un accident de circulație, fără victime, MAE precizează că situația semnalată face deja obiectul unor cercetări în curs, aspectele în cauză fiind tratate cu maximă seriozitate. În acest moment al cercetărilor, nu pot fi oferite informații suplimentare„, transmite MAE.

Citeşte şi Ambasadorul Chinei în Israel a fost găsit mort în casă

Dan Tomozei, un jurnalist român care activează în China, a dezvăluit în cursul zilei de joi faptul că ambasadorul român la Beijing, Vasilică Constantinescu, ar fi făcut praf un autobuz, după ce a condus mașina în stare de ebrietate.

Avem ambasador care se urcă beat la volan, face accident, distruge o mașină diplomatică și un autobuz, fuge de la locul accidentului, fiind băut, se ascunde în rezidența diplomatică. Să ne spună MAE dacă i s-a întâmplat ceva, că asta s-a întâmplat acum câteva săptămâni„, a afirmat Dan Tomozei, citat de evz.ro.