AMENAJĂRI INTERIOARE. De ce să-ţi pui parchet laminat în camera de baie

Parchetul laminat este finisajul ales de peste 70% dintre persoane pentru pardoseala din dormitoare si sufragerii. Este o pardoseala calda, care confera un ambient spectaculos si se monteaza rapid. Multi se feresc sa monteze parchet laminat în camerele de baie de frică să nu se umfle. Ultimele modele de parchet permit insa montarea lui si in camere cu umiditate crescuta. 

04 oct. 2015, 07:53
AMENAJĂRI INTERIOARE. De ce să-ţi pui parchet laminat în camera de baie

Parchetul laminat poate fi montat cu sucucces si in baie datorită tehnlogiei dezvoltate de Egger, aqua+, scrie casamea.ro.

Astfel parchetul laminat poate deveni alegerea perfecta si pentru pardoseala spatiilor cu umiditate crescuta.

Citeşte şi Cum să amenajezi eficient o bucătărie mică GALERIE FOTO

Avantajele utilizarii parchetului in baie:

1. Te bucuri de o pardoseala calda in baie, chiar in timpul iernii

Imagineaza-ti ca dimineata, cand mergi la dus, calci pe pardoseala calduta si nu pasesti pe gresia rece. Parchetul laminat este o pardoseala calda, perfecta pentru senzatia de confort.

Mai mult, aspectul de lemn confera spatiilor o ambianta familiara, lemnul fiind asociat cu natura, caldura si relaxarea. In plus, parchetul laminat este un finisaj ideal pentru pardoseala incalzita.

2. Ofera un aspect unitar si atractiv caminului tau

Daca podeaua din camere se continua si in baie si in bucatarie, se creeaza scenarii fascinante. In acest fel ai acelasi design al pardoselii din baie, bucatarie, sufragerie si dormitor. Spatiul creat prezinta un aspect unitar si atractiv pentru intreaga locuinta.

Specialistii recomanda alegerea parchetului laminat cu aspect de lemn in nuante deschise pentru podea si vopsirea peretilor in tonuri pastelate, pentru a crea spatiu in apartamentele mici.

3. Parchetul laminat special pentru baie este de 5 ori mai rezistent decat parchetul laminat clasic

Parchet in baie? Dar nu se umfla? Parchetul laminat cu proprietatea Aqua+, creat si tratat pentru spatiile umede, este de 5 ori mai rezistent decat parchetul laminat clasic, la contactul cu apa.

Citeşte şi TRUCURI GENIALE pentru a-ţi face apartamentul mai mare fără să spargi din pereţi FOTO

Parchetul laminat Egger este verificat si testat in laboratoare specializate. Pe langa testarea rezistentei la contactul cu apa, a rezultat faptul ca parchetul laminat cu proprietatea aqua+ prezinta si rezistenta la zgarieturi. Cu alte cuvinte, pardoseala va arata la fel si dupa mult timp indiferent de traficul acelei zone.

In plus, modelele de parchet laminat Egger Aqua+ prezinta caracter anti-static si rezistenta la alunecare impiedicand depunerea prafului pe suprafata acestuia si prevenirea accidentelor in zonele respective.

Montaj rapid al parchetului rezistent la umezeala, fara mult efort sau conditii speciale

Parchetul laminat se monteaza rapid si fara mult efort, prin sistemul de imbinare cu clic. Imbinarea intre placi este permanent optimizata. Astfel, cea mai noua tehnologie «UNI fit» simpllifica si confera un grad si mai mare de stabilitate in zonele de imbinare. Demontarea se poate face fara probleme, rand cu rand. Iar in cazul in care este necesara o mutare, se poate demonta repede si simplu, fara sa se produca deteriorari ale placilor.