AMENDA URIAŞĂ pe care a avut-o un bărbat de plătit după ce a ÎNGHIŢIT un DEGET UMAN aflat în paharul său VIDEO

Un american a fost amendat cu o sumă uriaşă după ce a înghiţit intenţionat un deget uman dintr-un pahar de whiskey. Astfel, bărbatul a primit o amendă de 500 de dolari de la barul canadian care se promova prin ineditul cocktail cu o tradiţie aproape 40 de ani.

29 aug. 2013, 14:50

Cocktail-ul Sourtoe (Degetul Acru), este una dintre cele mai cunoscut tradiţii ale micului orăşel turistic canadian Dawson City. Astfel, la unul din barurile din localitate, clienţii pot comanda un shot de whisky care este servit cu un deget de om pe fundul paharului, potrivit Mirror.

Citeşte şi CEARTĂ DUSĂ LA EXTREM: Şi-a muşcat iubita de deget şi l-a scuipat pe jos

Cu toate acestea, consumul acestei băuturi are mai multe reguli, astfel, clienţii sunt obligaţi să atingă degetul cu buzele, dar nu au voie să îl înghită. Mai mult, în cazul unui accident, clienţii sunt obligaţi să plătească o amendă usturătoare.Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cursul zilei de sâmbătă, când un american cazat la hotelul Downtown a înghiţit întenţionat degetul, ulterior lăsându-i barmanului suma de 500 de dolari.

Citeşte şi Un deget ar putea dovedi existenţa lui Yeti: Testele ADN rezolvă misterul FOTO

Terry Lee, patronul barului, a declarat că aceasta este prima oară când cineva înghite intenţionat degetul. Mai mult, pentru a continua tradiţia, el are un alt deget de rezervă, pe care îl ţine în sare, sperând că se vor găsi oameni care vor dona alte degete pentru a continua tradiţia. În acelaşi timp, pentru a nu repeta incidentul, amenda pentru înghiţitul degetului a fost mărită la 2.500 de dolari.