Amenda uriaşă primită de o femeie care a intrat cu BMW-ul pe plaja Modern

O şoferiţă care a vrut să admire marea, fără a merge pe jos până la apă, a rămas cu maşina blocată în nisip pe plaja Modern din Constanţa.

29 nov. 2021, 16:04
Amenda uriaşă primită de o femeie care a intrat cu BMW-ul pe plaja Modern

Pentru că accesul autovehiculelor pe plajă este interzis, polițiștii sosiți la fața locului i-au aplicat femeii o amendă uriaşă.

„Astăzi (28 noiembrie – n.r.), ca urmare a unui apel telefonic primit la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală, un echipaj de polițiști locali a fost direcționat pe plaja Modern, unde se afla un autovehicul blocat în nisip.

În urma verificărilor, proprietara autovehiculului a fost sancționată cu amendă în valoare 10.290 lei de polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulație pe drumurile publice pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006 și OUG 195/2002.

Reamintim faptul că accesul autovehiculelor este interzis pe plajă, iar polițiștii locali vor sancționa pe oricine încalcă prevederile legale în vigoare.

În continuare, facem apel la spiritul civic al cetățenilor pe care îi rugăm să apeleze Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922, de fiecare dată când sesizează conducători auto care încalcă prevederile legale”, se arată în comunicatul Primăriei Constanța.

Citeşte şi: Ninsori viscolite în următoarele 24 de ore. PROGNOZA METEO pentru următoarele două săptămâni

Ştiaţi că un copil doarme într-o casă prăbușită pe o plajă din Africa? Imaginea a fost realizată de fotograful spaniol Antonio Aragón Renuncio, care a dezvăluit şi povestea care stă în spatele impresionantei fotografii.

Citeşte şi:  Un copil doarme într-o casă prăbușită pe o plajă din Africa. Povestea din spatele imaginii care a impresionat o lume întreagă