Ameninţare cu BOMBĂ la o universitate. Evacuări în masă

Publicat: Luni, 01 Octombrie 2018 10:44 // Actualizat: Luni, 01 Octombrie 2018 10:44 // Sursa: romaniatv.net

O alertă cu bombă s-a produs la Universitatea din Filipine. Alerta a antrenat evacuări în masă a elevilor şi profesorilor din instituţie.

Instituţia universitară unde s-a produs alerta cu bombă se află în oraşul Malolos, din Filipine.

Iniţial, autorităţile instituţiei au transmis mesaje pe Twitter: "Bună ziua! Orele de clasă din universitatea noastră tocmai au fost suspendate. Studenţii sunt sfătuiţi să părăsească instituţia, şi nu să intre în aceasta. Vă rugăm să urmăriţi viitoarele anunţuri!", potrivit presei britanice.

Din informaţiile între studenţi s-a aflat că suspendarea cursurilor a fost rezultatul unei ameninţări cu bombă. Instituţia de învăşământ a fost forţată să suspende orele de curs, după ameninţarea cu bombă, "teroriştii" pretinzând că ar fi "plantat" 50 de dispozitive explozive în instituţie şi în împrejurimile acesteia.

Nu este clar dacă a fost, cu adevărat, o acţiune teroristă.

Pe reţelele de socializare se văd imagini cu clădirea universităţii. Personalul de securitate îmbrăcat  uniforme în stil militar şi de camuflaj a venit la locul incidentului. De asemenea, în imagini se văd studenţi speciaţi care încearcă să iasă afara din clădire şi să se pună la adăpost, informează presa britanică.

Presupusul terorist anunţase între timp că prima bombă va exploda la ora 12:00. 

În final, s-a aflat că totul a fost o înscenare a unui individ căruia nu i s-a dezvăluit identitatea şi că acesta nu "plantase", de fapt, niciun dispozitiv exploziv în instituţie sau în afara acesteia.

.


loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8357
RON
13 Aug
noapte 20 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H