Amenzi la o petrecere organizată la o terasă din Parcul Herăstrau unde Delia a făcut pe DJ-ul

Poliţiştii Secției 2 din Bucureşti au fost solicitaţi să intervină sâmbătă la o terasă din Parcul Herăstrau unde nu se respectau măsurile de distanțare fizică la o petrecere.

29 nov. 2020, 14:18
Amenzi la o petrecere organizată la o terasă din Parcul Herăstrau unde Delia a făcut pe DJ-ul

Amenzi la o petrecere organizată la o terasă din Parcul Herăstrau. Pandemia de coronavirus nu-i sperie pe toţi. Cel puţin nu şi pe tinerii care sâmbătă au petrecut la o terasă din Parcul Herăstrău.

Poliţişti de la Secţia 2 au intervenit sâmbătă seara la o terasă din Parcul Herăstrau după ce au fost sesizaţi că nu se respectau măsurile de distanțare fizică la o petrecere. Oamneii legii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 la o terasă.

Potrivit stiripesurse.ro, la petrecerea respectivă a participat şi cântăreaţa Delia, care a postat pe youtube imagini de la petrecere.

„Secţia 2 Poliţie a fost sesizată că la o terasă din zona sa de competenţă nu se respectă măsurile de distanţare fizică. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 2.000 de lei, având în vedere că au constatat încălcări ale prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, a informat, duminică, Poliţia Capitalei.

Citeşte şi: Delia, după ce a cerut bani de la Guvern: „Nu o să rămân indiferentă doar pentru că nu sunt la limita de jos a existenţei”

Potrivit sursei citate, s-au efectuat verificări şi ulterior, dar nu au mai fost constatate abateri.

 

Delia este una dintre cei 90 de cântăreți care au semnat o scrisoare adresată autorităţilor din România prin care cereau bani de la guvern pe motiv că nu au mai avut concerte din cauza pandemiei de coronavirus.

După ce a fost aspru criticată pentru gestul său, Delia a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care a mărturisit că nu este vorba despre ea, ci despre oamenii care lucrează pentru ea.

„NU ESTE DESPRE MINE! Este despre o întreagă industrie care s-a oprit! Despre instrumentişti, dansatori, sunetişti, tehnicieni, despre oamenii nevăzuţi din spatele scenei care fac lucrurile posibile la fiecare eveniment!
Nu o să rămân indiferenta doar pentru că nu sunt la limita de jos a existenţei. E absolut NORMAL să susţin o asemenea petiţie pentru industria din care fac parte. Voi face asta în continuare. Împreună vom putea depăşi această perioadă„, a scris Delia pe reţelele de socializare.