Amenzi pe litoral în minivacanţa de 1 Mai pentru nerespectarea regulilor anti-COVID

Cluburile din Mamaia amendate de 1 Mai au fost sancţionate din nou de poliţişti pentru că mesele de pe terase erau în continuare prea apropiate. De asemenea, au fost amendaţi doi turişti din Vama Veche, care nu purtau mască.

03 mai 2021, 12:01
Amenzi pe litoral în minivacanţa de 1 Mai pentru nerespectarea regulilor anti-COVID

Amenzi pe litoral în minivacanţa de 1 Mai pentru nerespectarea regulilor anti-COVID. Poliţiştii au continuat verificarile pe litoral unde mii de turişti au petrecut de 1 Mai şi de Paşte.

Cele două cluburi dn Mamaia, amendate în 1 Mai pentru că mesele erau prea apropiate, au fost din nou sancţionate pentru aceeaşi neregulă, potrivit news.ro.  Noua amendă este de câte 2.000 de lei. Sancţiunile au fost aplicate deoarece oamenii prezenţi pe terasele cluburilor nu respectau distanţa socială.

Cele două cluburi din  Mamaia au primit şi în 1 Mai câte o amendă de 6.000 de lei fiecare deoarece nu era respectată distanţarea fizică la mesele de la terase.

De asemenea, în Vama Veche, doi turişti au fost sancţionaţi cu câte 1.000 de lei fiecare că nu purtau masca de protecţie. Alţi 22 de turişti au primit avertisment pentru că nu aveau masca de protecţie.