AMENZI uriaşe şi REGULI între artişti: Cât îi costă pe cei care se îndrăgostesc de colegii de trupă

Deşi pare că viaţa lor e numai distracţie, mulţi artişti din România au de respectat contracte drastice, iar dacă le încalcă amenzile sunt usturătoare.

11 aug. 2014, 15:50
AMENZI uriaşe şi REGULI între artişti: Cât îi costă pe cei care se îndrăgostesc de colegii de trupă

În trupa Mandinga dragostea e taxată. Pentru ca Elena, solista formaţiei, să nu fie implicată într-o relaţie amoroasă cu niciunul dintre colegi, managerul trupei a impus o taxă usturătoare pentru cel care se îndrăgosteşte de ea. 20.000 de euro va trebui să scoată din buzunar colegul care nu îşi poate stăpâni sentimentele, scrie click.ro.

Regula împotriva iubirii a fost impusă în urmă cu 10 ani, după ce trupa a fost zdruncinată de o ruptură. Elena Gheorghe, fosta solistă, avea o relaţie cu trombonistul Cornel, care între timp i-a devenit şi soţ. Ambii au plecat împreună din trupă.

Artiştii au şi alte reguli de respectat.

„Cum suntem mulţi, era greu să ne sincronizăm, se mai găsea unul care să întârzie la repetiţii sau la îmbarcarea în avion. Iar unul îi ţine în loc pe toţi ceilalţi. Din acest motiv au fost introduse amenzile. Cine greşeşte, plăteşte 500 de euro”, a declarat Elena.

Regulile sunt stricte şi la Amadeus, o trupă, de asemenea, numeroasă: patru fete şi, mai nou, doi băieţi.

„În contractele pe care le-am semnat fiecare dintre noi sunt nişte clauze prin care plăteşti daune dacă nu participi cu restul trupei la vreun concert, la vreo emisiune. Cine întârzie fără motiv serios sau absentează e taxat cu 15% din onorariul primit la următorul concert”, a explicat Patricia Cimpoiaşu pentru click.ro.

Alte trupe mari, cum ar fi Taxi, 3 Sud Est, Fly Project sau Talisman nu au astfel de reguli. Toţi declară că între prieteni nu e nevoie de contracte.

Citeşte şi Iubire INTERZISĂ între doi mari artişti. Cum şi-au ascuns povestea de ochii publicului VIDEO