AMERICAN HUSTLE, 12 YEARS A SLAVE şi GRAVITY: Vezi secvenţe din cele mai bune filme ale anului VIDEO

AMERICAN HUSTLE este doar unul dintre filmele care se află pe lista celor mai bune producţii ale anului şi între nominalizările la Premiile Oscar 2014. Alte filme apreciate de critici şi public deopotrivă sunt Captain Phillips, 12 Years a Slave, Gravity sau The Wolf of Wall Street, cele mai multe rulând deja în cinematografele româneşti.

20 ian. 2014, 19:30

AMERICAN HUSTLE, 12 YEARS A SLAVE sau GRAVITY? Dacă nu ştii la ce film să te uiţi, lista nominalizărilor la Premiile Oscar 2014 este un bun punct de pornire. Iată mai jos o listă cu cele mai populare filme ale anului, alături de secvenţe care te pot ajuta să te hotărăşti la ce să te uiţi mai întâi.

AMERICAN HUSTLE

American Hustle a obţinut cel mai important trofeu la cea de-a 20-a gală a premiilor decernate de Sindicatul actorilor americani (Screen Actors Guild/ SAG), unde s-a impus la categoria „cea mai bună distribuţie”.

CAPTAIN PHILLIPS 

DALLAS BUYERS CLUB 

GRAVITY

Dramele „Gravity 3D: Misiune în spaţiu/ Gravity” şi „12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave” au câştigat, ex-aequo, trofeul pentru cel mai bun film la gala premiilor Sindicatului producătorilor americani (Producers Guild of America/ PGA).

12 YEARS A SLAVE

HER

NEBRASKA 

PHILOMENA 

THE WOLF OF WALL STREET

Acestea sunt doar câteva sugestii privind cele mai bune filme ale anului. Citeşte şi GLOBURILE DE AUR 2014: Surprize mari la decernarea premiilor

American Hustle, marele câştigător la gala premiilor Sindicatului actorilor americani. LISTA premiilor

OSCAR 2014: 37 de ani de efecte vizuale FABULOASE, în 4 minute VIDEO