Americanu din La Bloc despre problemele financiare: „Dar ce face ăsta, dă în păcănele, pe femei?”. Ce meserie are actorul în prezent

Americanu din La Bloc a vorbit la Teo Show despre problemele financiare despre care presa a vorbit foarte des în ultima vreme. Îndrăgitul actor a declarat că are o nouă profesie care îl pasionează.

19 iul. 2021, 19:35
Americanu din La Bloc despre problemele financiare: „Dar ce face ăsta, dă în păcănele, pe femei?”. Ce meserie are actorul în prezent

Americanu din La Bloc, așa cum e cunoscut actorul Emil Mitrache, a vorbit recent, în cadrul emisiunii Teo Show, despre provocările cu care s-a confruntat de când nu a mai apărut în producții pe micul ecran. Actorul a recunoscut că în ultimii trei ani, nu l-a mai contactat nimeni, dar că la momentul actual are o nouă meserie, aceea de ghid turistic.

Emil Mitrache a mai afirmat că în scurt timp va împlini 56 de ani, însă nu-și arată vârstă deoarece a practicat sportul.

„Fac peste trei săptămâni 56. Bine, știu că n-arăt, dar asta e. Am făcut și sport. Am profesat în mecanică, am fost ultima generație care am prins repartiția. Acum sunt ghid turistic.

Mai întâi am avut copii și pe urmă m-am căsătorit. Aș lucra și ieri în televiziune. Cât am stat 3 ani în concediu n-a mai bătut nimeni la geam. Știi cum e, părăsești competiția și nu te mai caută nimeni”, a mărturisit Americanu din La Bloc.

Americanu din La Bloc: „Mă afectează lipsa de profesionalism…”

Actorul Emil Mitrache a mai declarat că este dezamăgit de zvonurile apărute în mass-media, conform cărora el ar fi falit și cu mari probleme financiare.

„M-a șocat… uluitor, ce-a ajuns Americanu! Știi ce mă doare: că astea rămân. Și poate vede cineva, un angajator, de 14 ani se scrie că am probleme financiare, îți dai seama că se întreabă: „Ăsta de 14 ani are numai probleme financiare? Dar ce face ăsta, dă în păcănele, pe femei?”. Ar trebui să fie o deontologie, n-ar trebui verificate informațiile astea? Din 3 surse? Păi dacă tu nu mă suni pe mine?

Și hai, că eu am probleme financiare, dar am fost în țară…Toată lumea mă întreba dacă a murit nea Popa. Când pui un titlu „A murit! Nea Popa…” și vezi că a murit un câine, mă întreabă dacă Nelu s-a călugărit. Nu s-a călugărit Nelu. Mă afectează lipsa de profesionalism…

Sunt atâția care au probleme nu numai cu banii, cu legea. Poate că ăla care scrie are probleme cu banii, scrie articolul să ia și el niște bani”, a spus Emil Mitrache, cel cunoscut drept „Americanu din La Bloc”, la Teo Show, relatează Kanal D.