Amintiri dureroase din copilărie. Loredana Groza îşi aminteşte cu tristeţe de Sărbători: Sufletul meu a fost gol

Loredana Groza a vorbit în prag de Sărbători despre copilărie, despre Crăciun şi cadouri. Cântăreaţa a mărturist că în perioada comunistă vremurile erau grele şi niciodată nu a uitat suferinţa din sufletul ei când într-un an nu a primit niciun cadou de Moş Nicolae. "Ghetuțele mele au fost goală și sufletul meu a fost și mai gol", a spus Lori.

24 dec. 2015, 09:51
Amintiri dureroase din copilărie. Loredana Groza îşi aminteşte cu tristeţe de Sărbători: Sufletul meu a fost gol

Loredana Groza a povestit că în copilărie se vorbea foarte puţin despre Crăciun. Părinţilor ei le era frică să pomenească acest cuvând de teama securităţii. În plus, cadourile pentru ea erau puţine sau deloc în unii ani.

„Era teribil. Noi fiind copii nu aveam cu ce să comparăm, dar drama era a părinților și bunicilor nostri. Țin minte ca îmi doream atât de tare păpuși încât mergeam la Universal, era magazinul mare, mall-ul acelor vremuri din Onești, singurul magazin, și mergeam în fața vitrinelor la jucării. Erau foarte puține modele. De pildă, la păpuși erau două modele pentru cele mari: una blondă și alta brunetă. Și bineînțeles că inițial mi-am dorit-o pe cea blondă, apoi când mi-am mai dorit una, am vrut-o pe cea brunetă. Ei bine, pentru a putea să obțin acea păpușă i-am scris Mosului și i-am promis că o sa fiu cea mai bună, că o să învăț, că o să-mi ascult părinții. N-am primit-o în primul an, noroc că modelul se repeta la nesfârșit, și într-o bună zi am primit papușa și am fost foarte, foarte fericită. Probabil că un adolescent din ziua de astăzi s-ar bucura la fel de mult dacă ar primi un Ferarri. M-am bucurat și mă bucuram de orice cadou”, a povestit Loredana, potrivit ziarulring.ro.

Cântăreaţa a povestit şi o întâmplare tristă din copilăria ei.

„De Moș Nicolae, într-un an în care tatăl meu era plecat în străinătate să muncească și eram acasă doar cu fratele meu și mama mea, eu mi-am pus ghetuțele – toate pe care le aveam, am crezut că dacă-mi pun mai multe, am sa primesc mai multe daruri – și n-am putut să inchid un ochi toată noaptea. Ascultam orice foșnet, orice mișcare. Înspre dimineață, zorii s-au mijit, ghetuțele mele au fost goală și sufletul meu a fost și mai gol. Țin minte că a sunat tata cu taxa inversă în timpul zilei și eu, în lacrimi, i-am dat veste acea mai tristă: n-a venit Mosul. Și mama i-a spus că nu a avut nimic, chiar nu avut nimic să ne pună în ghetuțe”, și-a continuat Loredana amintirile din copilărie, amintiri care justifică altfel întreaga ei determinare de a reuși și profesionalismul cu care se dedică fiecărui proiect.

Vezi şi: Loredana Groza, traumatizată după ce a fost la un pas de moarte