Amintiri fascinante. Ultimele fotografii ale celebrităţilor, înainte de moarte GALERIE FOTO

Notorious B.I.G s-a fotografiat alături de P Diddy cu câteva zeci de minute înainte să fie omorât la Los Angeles, Elvis Presley a fost pozat de paparazzii la plecarea de la dentist, iar Marilyn Monroe a avut un weekend de vis în Nevada, înainte să moară, în 1962, ilustrat în fotografii.

24 ian. 2013, 12:30

Săptămâna aceasta se împlinesc 32 de ani de când celebra revistă Rolling Stone publica pe copertă o fotografie cu John Lennon şi Yoko Ono, făcută în luna decembrie de Annie Leibovitz, cu câteva ore înainte ca vedeta Beatles-ilor să fie împuşcată mortal în faţa apartamentului său din New York.

A fost practic ultima poză cu John Lennon în viaţă şi, inpiraţi de această situaţie, editorii de la flavorwire.com au alcătuit o galerie cu ultimele fototografii ale celebrităţilor, înainte de moarte. Între alţii, se regăsesc aici Jimi Hendrix, Kurt Cobain sau Albert Einstein.

Jim Morrison, liderul The Doors, fotografiat alături de prietena sa, Pamela Courson, la Hôtel de l’Oise, din Saint-Leu-d’Esserent. Este ultima poză a artistului, mort la Paris, în 1971, la vâsrta de 28 de ani.

Kurt Cobain, liderul trupei Nirvana, s-a sinucis în aprilie 1994, la doar 27 de ani.

Albert Einstein fotografiat în apropierea casei sale, din Princeton (New Jersey), unde lucra la Institutul pentru Studii Avansate. Einstein a murit în 1955, la vârsta de 76 de ani.

Jimi Hendrix, în anul 1970, fotografiat în grădina casei sale din Londra, de iubita sa, Monika Dannemann. Muzicianul este nedezlipit de chitara sa favorită, botezată Black Betty. Hendrix avea 27 de ani când a murit.

Marilyn Monroe în ultimul weekend dinaintea morţii, în anul 1962. Actriţa se afla alături de Frank Sinatra şi pianistul Buddy Greco în Nevada, la Lacul Tahoe. Actriţa avea 36 de ani.

Elvis Presley, pândit de paparazzii după o vizită la dentist. Se întâmpla pe 16 august 1977, iar în seara aceleiaşi zile regele Rock’Roll-ului murea, în urma unui infarct miocardic.

Notorious B.I.G a fost împuşcat pe 9 martie 1997, după ce a plecat de la petrecerea dată de VIBE Magazine. Rapper-ul avea doar 24 de ani.